Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sana Aşk Değil Dert Lazım Sana Sevgi Değil Acı Lazım Sana Seven Değil Seni Harcayacak Biri Lazım Ozaman Akıllanırsın Sen.
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Ne Dostuma Güvenir Oldum Bu Hayatta nede Sevgilime Hepsi Vuruyor Arkandan Günün Birinde Lanet olsun hepsine..
Bu Dünyada Akılda Kalıcı tek Şey Anılarımız oLmuş Yalandan Kullandığımız Sevgi Sözleri oLmuş gerçek ise yerin Altında Bekliyor Bizi…
Gözyaşlarına Aldanacağımı Sanıyorsan Boşuna Ağlama Sözlerinle Güleceğimi Sanıyorsan Boşuna Konuşma Bitti Artık herkez Kendi Yoluna..
Yalanda Olsa Seviyorum Seni, Bu hayat Yalan Ama Gerçek Aşkı Bulurum Sonunda Bu Dünyada Gerçek Sandığım Aşklar Yalan Olsada, Yalan Dünyada gerçek Aşkı Yaşıcam inanıyorum Buna.
Can Alıcı Sözler Söyleme Bana Zaten kalbimi Aldın Ellerinin Arasına Lütfen Sana Olan Sevgimi Bir anda parçalama..
Nefesim Tükendi Sayende inancım Kalmadı Hiç Bir Sevgiye Sende Yalan rüzgarı oldun Kalbimin önünde Sanada Güle Güle..
Sen Sözlerimde Değil Yanımda Hiç Değil! Sen Sözlerimde Değil Dümyamda Yoksun Artık Kapat git Anıları!
Hedefe nişan almadan önce, barutun var mı kontrol et.
Kadın kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz.
Sıcak bir gülüş bir buz dağını eritebilir.
Işık yanmadan karanlık yok olmaz.
Hayal gücü ruhun gözüdür.
Dostlarınız azaldığı derecede ölüme biraz daha yaklaşmışsınızdır demektir.
INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTUR.ONLAR KENDI MENFAATLARININ YANINDADIR.
BEKLENEN GUN GELECEKSE CEKILEN CILE KUTSALDIR…
KARAMSAR OLMAK ZOR DEGIL, ZOR OLAN CILGIN BIR FIRTINADAN SONRA GOKKUSAGI GIBI GULUMSEYEBILMEKTIR.
KIM DEMIS ALKOL KOTU DIYE,BEN HERSEYIMI AYIKKEN KAYBETTIM!!
INSANLAR RUZGARLA HARAKET EDEBILEN BIR GUL GIBI OLMALI KI ETRAFINA GUZEL KOKULAR SACABILSIN…
''Karakalem Yapmayı Neden Bu Kadar Çok Seviyorsun Diye Soruyorsun Ya ; Ey Dost ! Kimin Ne Renk Olduğunu Hala Çözemedim !...
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]