Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

661

Thursday, 21.02.2008, 22:31

hahahah saglik olsun, ne fark eder ha Meral ha ben demi Meral :D

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

662

Friday, 22.02.2008, 19:32

slmmmmm arkadaşlar,
yaaaa MASUM MASUM arkadaşım çoookkkkkkkkkkk özürrrrrrrrrr dilerim.vallahiii farkında bile değilim.slovcunun dediği gibi fcp. aşkından ne yazdığımı bile okumadım.sana gerçekden çok teşekkürrrrrrrrrr ederim tekraradannn saolllll.
MASUM MASUM öyle güzel anlattınki inanmayacaksın ama yaptım :lol: .sen olmasan aslaaaaaaaaaa beceremeyecekdim.radyodaaa takılan kişilere özellikle bu siteden sizlerden ve SENDEN aldığım yardımlar olmasa mümkün olmadığını benden sıkılmadan yardımı esirgemediğini ileticem.yardım bekleyen herkesin gideceği adresin burası ve sizlerin senin olduğunu söylemeliyimki benim gibi kafayı yemesinler :D .ben açıkcası önce x sitelere bakdım.kafam ondanda allak bullak oldu.anlamadım.ama burada bütün sorunlarıma cevap buldum ve radyomu açdım.yoksaaa vazgeçicekdim.
masum masum sana minnettarım.çokkk çokkk saoollllll arkadaşım.

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

663

Friday, 22.02.2008, 19:40

bu arada meral senide çok yordum.sanada çok teşekkür ederim.cadikiza da ayrıca teşekkürler.ama en çok kahrımı çekende masum masum oldu.gerçekden sorularımdan,yapamamamdan kızı baydımmm.oda yılmadan cevaplarla anlatımlarla döndü.saolunnnn arkadaşlar.
amaaa maleseffff bi sorunum daha var.genel olarak sorucam.kişiye yönelik değil.çünkü sizlere yüzüm kalmadı.yaniiiii benden kurtulamayaccaksınız.bu forumda öğreneceğimm dahaaaaaaa çok şeyler var.
black silver index i siteme yapıışdırılmışdı.yüklediğim temaların ölçüsü farklı değilmiiiiiii?dolayısıyla o çerçevenin içi tam dolmayacak.güzelde bir pana.ama ne yapmalıyım kiii üstte altta boşluklar kalmasın.yardım eden kızmasınn ben acemiyim hemen beceremiyorum.aynı soruyu 2.kez sorarsam şimdiden kusura bakmayın.

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

664

Friday, 22.02.2008, 19:49

arkadaşlarrr sizlerin temalardan radyoma koyuyorum.gerçekden süperrrr tasarımlar.tema yapmayı öğrenmeme gerek yok.çünkü burada zaten muhteşemmm temalar var.öğrenmeye kalksan 15 günümü alır heralde :D .masum masum slowcu sizin temalarınızıda kullanıyorum.süperrrrrrrrrrrr.ellerinize sağlık.
bide o temaları black silverin içinde yanlarda boşluk kalmadan yerleştirebilsem.dahada süper olacak.üye temalarınn hepsi birbirinden güzellll.yüklemeyi öğrendim yaaa hangisini indireceğimi şaşırdım ve 20 ye yakın indirmişimdir :lol: .belkidee fazlaaa.bu aradaaa çokda eğlenceli zevkliii görüntüler varrr.
tekrarrr ellerinize emeğinize sağlıkkkkkkkk......

• Özel mesaj gönder

665

Friday, 22.02.2008, 19:59

talyacim, ben tesekkur edrim guzel sozlerin icin, seve seve yardimci oluyoruz hepimiz, hicde bunalmadan bilgimiz dogrultusunda, ve son sorduguna gelince anladigim kadariyla, black silver site temasini kullaniyorsun ama senin radyon kucuk geliyor, yani site temasindaki buyutlar senin radyondan buykki bosluk cikiyor, ama radyo linkini verirsen gelip bakariz, acaba sorun nedir..

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

666

Friday, 22.02.2008, 23:45

Alıntı sahibi ""Masum Masum""

talyacim, ben tesekkur edrim guzel sozlerin icin, seve seve yardimci oluyoruz hepimiz, hicde bunalmadan bilgimiz dogrultusunda, ve son sorduguna gelince anladigim kadariyla, black silver site temasini kullaniyorsun ama senin radyon kucuk geliyor, yani site temasindaki buyutlar senin radyondan buykki bosluk cikiyor, ama radyo linkini verirsen gelip bakariz, acaba sorun nedir..

RİCA EDERİM NE DEMEK...VALLAHİ SAYENİZDE ÖĞRENDİM.ADRESİM:
sevgicemberifm.blogcu.com
bugünde yayına giremiyor kimse.portumuda açdım ama.dün girildi.
tekrarrr ilgilendiğin için çok saooolllll.

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

667

Friday, 22.02.2008, 23:48

şu anada siteden indirdiğim güllere vurgun teması var.ama maleseffki şimdi açık radyomm ama giremiyorlar.yada düşüyorlar.dün olmadı bu sorun.

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

668

Friday, 22.02.2008, 23:54

temayııı bile gösteremiyorumm kimseye :cry: .açıkcası herşey tam olsun diyede bekliyorum.davet edemediğimmm kişiler var.ginemi yapamadın derler diye utanıyorum vallahi :lol: .ama buna bilee şaşkınlar.nasıl yaptın diye :D .bende allaturka ve üyeleri saollsun diyorum.linke tıklayın bakın diyorum. :thx:

• Özel mesaj gönder

669

Saturday, 23.02.2008, 00:37

talyacim radyona geldim ama bende giremedim port meselesi :) ama ordayken de gormek mumkun radyon cok kucuk site cercevesine gore, degistirmen gereken...

<CENTER><IFRAME height=604 width=804 src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=572540" scrolling="no"></IFRAME></CENTER>

site boyutlari cok normal, simdi yapman gereken, flatcast ana sayfadan radyo nickini ve sifreni gir, radyo ayarlarina gec ve ordan radyo boyutunu ayarla...

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

670

Sunday, 24.02.2008, 19:18

SEVGİLİ MASUM MASUM,
gördüğünüz gibi benim sorunlarım becerisizliğimden dolayı bitmiyor. :cry: sana tekrar çok teşekkür ederim.vallahi artık ne diyeceğimi bilmiyorum.dediğini yaptım.
ama şu portu gine becerememişim. :wallb: yani benden kurtulamıyorsunuz.buda hallolsaa kesin gine sorucak bişeylerim olur.yaa ben bu portu ne yapıcam.işlemleri yaptım.ama açılmamış demekki.
allah aşkına bütün sorumluluk bende,şu port için İP NOMU VERSEMDE BİRİ BANA PORT AÇAMAZMI??? vallahide billahide 6-7 gün portla uğraşdım.yapamamışım. :wallb:
kusura bakmayın burada belirttim ama buradaki konuyla bağlantılı olduüu için.
portumu açana minnettar olacağımmmmmm.

_Talya_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

671

Sunday, 24.02.2008, 19:26

bu arada arkadaşım masum masum,
siteye bakdığın için tekrar teşekkür ederim.radyo ismini değişdirme gibi imkanım olsa adını ,süper masum koyacam.helal olsun hemen bakıp soruna cevap verdin.çokkk çokkkkk teşekkür ederim.iyiki varsın iyiki bu sitedesin.saolll arkadaşım.ben bu port sorunumu ilgili bölüme tekrar yazıyımda ayıp olmasın.şimdilik bu bölüme byeeeee.şu portu halletsem,bu bölüm çok eğlenceli tekrar dönücem.çünküüü tema yerleştirmek en zevkliii bölümmmmm.tabikiiii öğrenene kadarrr ne çekdimmmmmm.sizide baydımmm.temalarla ilgili sorumda var ama basittt.sonra dönücem.port olmadan temada olmuyorrr.

ahbaay

Acemi

• Özel mesaj gönder

672

Saturday, 8.03.2008, 23:42

teşekkürler gerçekten çok güzel

kerem41

Acemi

• Özel mesaj gönder

673

Tuesday, 11.03.2008, 23:54

hersey mükemmel elinize sağlık

koran

Acemi

• Özel mesaj gönder

674

Saturday, 15.03.2008, 21:14

gercekden guzel bunlar ya ellerıne saglık yapan arkadasın

• Özel mesaj gönder

675

Saturday, 22.03.2008, 00:12

Alıntı sahibi ""oO_eLif_Oo""

hayir dogru anlamisisn canik... en az bir konuya cevap vermen lazim.

ILK OLDU AMA SON OLMASIN ;)

Nedir bu? böyle bir mantık yok.. bir tema icin bin dereden getirtmenin anlami hic yok! Nedir yani bu kadar uzatmak; yok üye ol, yok mesaj yok bilmem ne.. bu kadarda pes yani.. Evet emege saygi ama bu kadarı da fazla yahu.. Hadi üye oldun, mesaj yazmakda neyin nesi?? Bu uygulamayi degistirmenizi tavsiyenizi eder, yinede tesekkür ederim.

• Özel mesaj gönder

676

Saturday, 22.03.2008, 01:57

Alıntı sahibi ""snmustafa""

Alıntı sahibi ""oO_eLif_Oo""

hayir dogru anlamisisn canik... en az bir konuya cevap vermen lazim.

ILK OLDU AMA SON OLMASIN ;)

Nedir bu? böyle bir mantık yok.. bir tema icin bin dereden getirtmenin anlami hic yok! Nedir yani bu kadar uzatmak; yok üye ol, yok mesaj yok bilmem ne.. bu kadarda pes yani.. Evet emege saygi ama bu kadarı da fazla yahu.. Hadi üye oldun, mesaj yazmakda neyin nesi?? Bu uygulamayi degistirmenizi tavsiyenizi eder, yinede tesekkür ederim.

Tarih: 25.10.2006, 12:11

kendince hakli olabilirsin ama o baktigin yorum yazdigin yazi 1.5 yil onceye ait, o zamanki AllaTurkaa nasildi bilemem ama simdi boyle degil, bence siz tavsiyede bulunacaginiza once konulari dikkatli okuyun ;)

• Özel mesaj gönder

677

Friday, 28.03.2008, 17:43

merhaba arkadaslar yardima ihtiyacim var benim pc vista yuklu bir turlu tamayi yukleyemiyorum yardim ederseniz sevinirim..

simdiden tesekkurler..

• Özel mesaj gönder

678

Thursday, 3.04.2008, 01:00

güsel paylasim tşk

EyLuL25

Acemi

• Özel mesaj gönder

679

Thursday, 3.04.2008, 23:07

BİZLER İCİN HAZİRLANMİS HARİKA TEMALAR FONLAR EMEKLERİNİZE SAGLIK...DEVAMİNİ BEKLERİZ:) :hiding:

• Özel mesaj gönder

680

Wednesday, 9.04.2008, 07:45

eline sağlık