Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
*1 gün gelip “ben mi dünya mı” die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.
Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!
Büyük ve Üstün insan daima memnun ve rahattır. Küçük insan ise daima üzüntü ve telaş içindedir.
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar, paraların yaptığı sahte insanlarda vardır.
Bir dosttan haksız yere şüphe etmek, ona sizden şüphe etmesini öğretir, onu sizi aldatması için harekete geçirir.
Hadi git, ne bir adres, ne bir hatıra bırak ; Zannetme ki pişmanlık, mutluluk kadar ırak...!
Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum. Kimse anlamıyor ; H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum...
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.
Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söyledigini yapan ve yaptırabilecegini söyleyen adamdır
Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide çıktığında.
Yapraklar sararıp dökülürken yere, yaşlı gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yılda bir kere, adımı anmayı sakın unutma!
Düsünceniz ne ise yasaminizda odur, yasaminizin gidisini degistirmek istiyorsaniz düsüncelerinizi degistiriniz.
Geleceği satın alabilecek tek şey, bugündür.
Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil, o güce karşı uçtukları için yükselirler.
Anlam dediğimiz şey, kayıplarımızla tanım kazanıyor ve adlandırılabiliyordu. Belki de bu yüzden kaybetmeyenler ya da kaybettiğini bilmeyenler, öğrenilmesi gerekenleri bir türlü öğrenemiyorlardı hayattan..!
Zaman, Tutsaklar için yaratılmıştır
Dünyada hiçbir yol, kalp ile beyin arasında ki kadar uzun değildir.
Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur
Ümit iyi bir kahvaltı; fakat kötü bir akşam yemeğidir.