Alıntı sahibi ""****ONUR*****""
Alıntı sahibi ""~sahra~""
selam allaturka bende gif istiyorum mümkünse hepsinden karar veremedim kiillade biri derseniz en sondaki olabilir ..
Dj isim : Dj_efulim
renk: çingene pembesi :up:
simdilik bu kada yine gelirim simdiden tesekkürler![]()
![]()
Alıntı sahibi ""shafira""
çok tsk ederim ellerinize saglık bu kadar kısa sürece cevapladıgınız için..Dilana a yazdiginiz tonlarda istiyordum ben, pembe ve kırmızı yarali*gülüm sizlerle, yazisinı lütfen pembe ve kırmızı dilana yazdıklarınızdan yarali*gülüm sizlerle, eklerseniz çok sevinirim . emeklerinize :sevgi: saglık
![]()

Alıntı sahibi ""~sahra~""
Alıntı sahibi ""shafira""
çok tsk ederim ellerinize saglık bu kadar kısa sürece cevapladıgınız için..Dilana a yazdiginiz tonlarda istiyordum ben, pembe ve kırmızı yarali*gülüm sizlerle, yazisinı lütfen pembe ve kırmızı dilana yazdıklarınızdan yarali*gülüm sizlerle, eklerseniz çok sevinirim . emeklerinize :sevgi: saglık
![]()
ama buda güzel zamet olmassa dj_efulim sizlerel alabilermiyim emeklerinize sağlık efenim
Alıntı sahibi ""*BoNcUk*""
selam.. öncelkle kolay gelsin.. Sizden bi iki yazida ben istesem acaba olurmu? bi kac cesit olarak Dj Ay*Perisi ve Dj ArtiSt olarak yapabilirmisiniz?? Simdiden tsk ederim..Yazi sekillerini söylemeye unuttum 3d olarak degilde siyah kutunun icindeki yazilardan olabilirse sevinirim .renkler aslinda fark etmez..gönlünüzce olsun ay*perininki.. Artistin rengi beyaz olabilir.. tsk ederim