Zitat von »"SÜRGÜN77"«
((pasa_64))
selam topragim usaklimissin baya güzelmis bu yaptıklarının sitesi mutlaka vardir mumkunse karamsar64@hotmail.de bildirirsen sevinirim
Zitat von »"bizimdostlar"«
SELAM ARKADASIM BENİM YINE SENDEN BİRKAÇ İSTEYİM VAR RİCA ETSEM Dj_BeRDuS Dj_BeNSu Dj_AsiMeLeK Dj_DiLYaRaSi BİRDE DJ BERDUS SİZLERLEN- DJ BENSU SİZLERLEN IYI DINLEMER BUNLAR 100 DAN AZ OLRUSA SEVINIRIM ŞİMDİDEDEN COK TSK EDIYORUM KOLAYGELSIN EMGINE SAGLIK ALLAHA EMANETSIN
Zitat von »"SÜRGÜN77"«
((pasa_64))
selam topragim usaklimissin baya güzelmis bu yaptıklarının sitesi mutlaka vardir mumkunse karamsar64@hotmail.de bildirirsen sevinirim
Zitat von »"şekerkız1907"«
ısom abi ben bi program indirdim xara 3d diye ama arkaplanda kendi logosu var onu silemiyoz satın almammı gerek bu arada sen bu program için para verdinmi yoksa deneme mi aldın????
Zitat von »"şekerkız1907"«
bana daaa el yazılı Dj Meht@p olsun yukarda dj melegime yaptığın mavi yeşil kırmızılı dönen olsun ve top içinde kırmızıı olan yaparsanız sevinirim şimdiden tşk
Zitat von »"dj melek"«
isommmmmmmmmm;hemşerim süperrrrrrr olmuşlar.emegine saglıkkkkkk devammmm,çokkkkkkkkkkkkkk tşklrrrrrrrrr. :0002:
Zitat von »"fakelove"«
ısom abii banada şekerkızın istedikleri gibi olsun el yazılı vs top içinde
Dj **@-y-S-3** şimdiden tşk ediyorum
Zitat von »"mahmuthan0038"«
ISOM,
sana kolay gelsin kardes isteklerimi yaptığın için tskler
Zitat von »"bizimdostlar"«
SELAM HEPSI BUYUK GELDI BUNALRIN OLMUYORLAR RADYOYAY 100 DEN AZ YAAPARSAN ANCAK RICA ETSEM MUMKUNSEE TSKLERRR
SELAM ARKADASIM BENİM YINE SENDEN BİRKAÇ İSTEYİM VAR RİCA ETSEM Dj_BeRDuS Dj_BeNSu Dj_AsiMeLeK Dj_DiLYaRaSi BİRDE DJ BERDUS SİZLERLEN- DJ BENSU SİZLERLEN IYI DINLEMER BUNLAR 100 DAN AZ OLRUSA SEVINIRIM ŞİMDİDEDEN COK TSK EDIYORUM KOLAYGELSIN EMGINE SAGLIK ALLAHA EMANETSIN
SELAM ARKADASIM BENİM YINE SENDEN BİRKAÇ İSTEYİM VAR RİCA ETSEM Dj_BeRDuS Dj_BeNSu Dj_AsiMeLeK Dj_DiLYaRaSi BİRDE DJ BERDUS SİZLERLEN- DJ BENSU SİZLERLEN IYI DINLEMER BUNLAR 100 DAN AZ OLRUSA SEVINIRIM ŞİMDİDEDEN COK TSK EDIYORUM KOLAYGELSIN EMGINE SAGLIK ALLAHA EMANETSINSELAM ARKADASIM BENİM YINE SENDEN BİRKAÇ İSTEYİM VAR RİCA ETSEM Dj_BeRDuS Dj_BeNSu Dj_AsiMeLeK Dj_DiLYaRaSi BİRDE DJ BERDUS SİZLERLEN- DJ BENSU SİZLERLEN IYI DINLEMER BUNLAR 100 DAN AZ OLRUSA SEVINIRIM ŞİMDİDEDEN COK TSK EDIYORUM KOLAYGELSIN EMGINE SAGLIK ALLAHA EMANETSIN