Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ahanda üsttekü leynn eskü avatarını almış yine...aynen buna benzeyen dur işaretli avatarımımı kullansam acep bende...ne kadar kıskancım böle
Aminnn Sefgülümmm
İşten sonra evde olmak,erken mesai bitmesi,ve bir bardak soğuk su ,oğlum mutlu ben mutlu,Hayat seni bugün daha çokmu seviyorum ne dior:

))
ommmmmmmm ommmmmmmmmmmmmmmmmmommmmmmmmm ommmmmmmmmmmmmmmm
OOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
diyo
Üffffffff şu temayı bitir diorrrrr, yoksa o seni bitircek dioo..Ne derdim varki başladım allam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diooo
Diorda diorrrrrrrrrr <<<<<<<<<<<<<<<kendineeeeeeeeeee bir OMMMMMMMMMMMMM OMMMMMMMMMMMMMMMMM OMMMMMMMMMMMM
kankim yüsünden her konuyu ommm basmış...su basmasına benzemes galiba sanırsam bu ...deo
İnsanları tanımak ve anlamak ne kadar zor dün söylediklerini unutupta bugün hala bişey yokmuş gibi davranabiliyorlar diyorrr
Töbeeeeeeeee töbeeeeeeeeeee bitaaa İLHAMİ siz temaya başlamam.:

)
yorgun olunca nescafenin tadıda bir başka geliyor diyor

))

insanlar ve olayları gördükçe gülmemek elde degil iyiki varsiniz
Benim için sorun değil...aldığın her nick radyoda banlanır...kendin uğraş...kendi edebini ve karakterini oynarsın..Klavye Erkeği...
Benim için sorun değil...aldığın her nick radyoda banlanır...kendin uğraş...kendi edebini ve karakterini oynarsın..Klavye Erkeği...
Kankam gözlerinin yagini yeremm seninle biz bilek kankardesi olmussus Kankamdanda ötesin-----> kankardes
kim mis bu klaveye ringosu

<<<<<<<<<<<<<<
Laa Ringoo bak seni falakaya yatirip Tabisi sarkisini tersten söletirim----------
bebişim gelmiş şükür...bir taksi çağırıp görmeye gideyim hem kafam dağılır...nasılsa uykumda yok diyor...
Elife çok selam bebeğide kokla benim yerime inşallah o kılıkta gitmezsin hastaneye

diyorrr
gittim geldim bile...gece gece hemşirelerle bebiş hariç kimse görmedü bişe olmas

doğar doğmaz teyzesinden harçlık aldı hanfendü