Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Ben senden bir kaç aşk büyüğüm. Sendeki yaşanmamışlığın toplamı, bende tükendi"
anonim
Dün bi şarkı çıktı radyoda, yarısına ben eşlik ettim yarısına gözlerim. Söylemek ne kadar acıtsa da; "Ben seni çok özledim".
ALLah gönLüne göre versin diyeceğim ama kapın it köpek doLar diye korkuyorum !
"Aslında başına hep kötü şeyler gelmiyor, sen sadece onları canlı tutmayı iyi beceriyorsun" ...
George Bernard Show
Denize sıfır evi hiç istemedim ben, ama hep gökyüzüne sıfır hayallerim vardı.
Sevmediklerin derdin olur genelde, sevdiklerin ise umudun. Ama birini öyle bir seversin ki; hem derdin olur, hemde mutluluğun.
Sevmek onun icin ölmektir,yokluğunda dağ gibi özlem varlığında alev gibi yanmaktır...dille değil gönülden söylebilmektir..
Ne ben Sezarım,Ne de sen Brütüssün.Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün.Artık seninle biz,düşman bile değiliz
Bir daha beni sevdiğini söyleme ! Neden biliyor musun ? Çünkü yine inanırım..
[Cemal Süreya]
"Aşk nedir biliyormusun? Bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişmanlık duymamak."
Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın. 'Farkınızda olduğum için varoldunuz, Vazgeçtiğim için artık yoksunuz'..
[Paul Auster]
"Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma".
Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik !
[Sunay Akın]
“İnsanlara, onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayınız.”
Herkes Herkesi Aynı Sevemez Dostlarım.. Kimileri Gururunun Yettiği Kadar Sever, Kimileri de Ömrünün Yettiği Kadar...
Ne zaman ki dinlediğiniz şarkılar size O'nu hatırlatmaz; işte ancak o zaman hayattan bi tat alabilirsiniz.
i. berk
"Sevdiğin kαdαr sevilirsin" Diyen Adαm O Gün Ne İçmişse Ondαn İstiyorum...
Umudunu kaybetme belki döner.. Ama çokta ümitli olma; Belkide gittiğini senden daha çok sever.
ilhan berk
İstediğin kadar hayatımın kıyısında, köşesinde bulunabilirsin. Üzgünüm ama bir daha asla 'merkezinde' olmayacaksın.
Sevenle sevileni ayrı varlıklar sanırdım ,meğer onlar bir imişler bense biri iki görmüşüm...
Hz.MEVLANA