Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur...!
Aslındα insαnı acıtan şey yalnız kalması değil, sevdiğinin kokusunun bir bαşkαsının üzerine sinmiş olmα düşüncesidir..
[Aragon]
Hatayı açıkça görmek insanı harekete geçirir. İnsan ancak düştüğünü fark ederse ayağa kalkabilir.
Artık hayallerim suya düşecek diye kaygılanmıyorum. Çünkü, onlar düşe düşe yüzmeyi öğrenmişler..
Sayısal çoğunluk önemli değildir; Yanında "ALLAH" olan kişi zaten çoğunluk demektir.
Mahatma Gandhi
Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir..
Güzel kadınlar aşkla aptallaşır; ama hem akıllı hem güzel kadınlar, aşıkken de akıllıdır. Bu yüzden hep yalnız kalır..
[Paulo Coelho]
Ben "seni seviyorum" derken hiç utanmadım, Tıpkı senin başkasını sevdiğini söylediğinde utanmadığın gibi...
Ne kadar zordur aslında sevipte seviyorum diyememek. Görüp, görmemezlikten gelmek, Yaşadığını bilipte benim için öldü demek.
[Can Yücel
Eskiden aşk'ından yataklara düşenler vardı, Şimdide aşk diye yatağa düşenler var".
Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın..
Aslında başına hep kötü şeyler gelmiyor; sen sadece onları canlı tutmayı iyi beceriyorsun.
Bernard Shaw
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir.
Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.
[Dostoyevsky]
Yarından bir şeyler beklemekle geçiyor ömrümüz ..
Fena halde kimsesizim bugünlerde, bildiğin gibi değil. Eğer bilseydin zaten, ‘kimsem’ olurdun bir koşuda.
Özgür Gümüşsoy
Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır .
anda vazgeçip gitmek kolaydır nasılsa; ama gitmek marifet değil, aşk gitmekten vazgeçip sevmektir aslında..
[Özdemir Asaf]
Düştüğünde yanında olan değil, kalkman için el uzatan dosttur. Unutma, 'Kötü günde katkısı olmayanın iyi günde hissesi yoktur'.
Biri olacaksa geçmişimi merak ederek değil, geleceğimi hayal ederek gelsin! Korkaklarla yürüdüğüm yolda tek kalmaktan yoruldum.