Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
usmani ariycem diecemki bu seferde bu bizi iftar sofrasında bekletio

Yağmur yağıyor otobüs seferleri ertelenmiş diyorrr
Çok yağmur var,gök gürültüsü,şimşek bonbiş kucağımızda titriyor

Kesin geçmişinde şimşekte dışarda kaldı bu yavrum çok korkuyor kıyamam diyor
tüm köpekler şimşekten - gökgürültüsünden aşırı derece korkar.. bonbona özel bişi degil
su bana 5 vermeyenleri cekic vursammı kafasina acaba
tüm köpekler şimşekten - gökgürültüsünden aşırı derece korkar.. bonbona özel bişi degil
Öylemi bilmiyordum bak sağol.Bende baya üzülüyordum geçmişinden bir kötü izmi var acaba diye... Diyor içimdeki ses
Amin...diyor
tutmayim seniii diyom bendee
ne gündü be..eylül birilerini döfüp başını belaya sokmadan eve gelmeyi başardık dio
Ben tutamadım maalesef evdekini, gitti birini dövdüde geldi

Gerçi hak etmiş ama huzursuzluk veriyor bu tarz şeyler sevmiyorum dedikçe Allah'ta başıma verdi veriyorda

of offf diyo içimdeki ses.......
ihh evet daha cokk varr
keyif alarak dinledigim yayinini alkislamak isterim ....süpersin forum arkadasim
2 Gün izmit güzeldi ama gelirken çikolatalarımı unutmuşum acaba eylemim yermi onları yoksa haftaya gelirken getirirmi diyorr
şiştt üstteki sen o çikoları unuttt...dio

biliyordum zaten böyle bişey olacağını nasıl unuttumki ben onlarıı
heç duygu sömürüsü etme

bu akşamda terasta tek başıma kahve içem püfür püfür eserkene...hatta bide marina cafede gidip sen gibi uyuyam
Ben nesrin annemi arasam iyi olacak sanırsam