Valla bende düşünüyorum açıkçası bonbonun yaramazlıkları diye bir kitap yazsammı diye
Nereye gitsek bonbon dostları ediniyoruz herkese zorla sevdiriyor kendini.Bu gün emirgan tarafına gittik eş dost akraba birazda gezdik.Kadıköyde lambalarda durduk tam yanımızda polis arabası durdu.Bonbon hnm arkada camdan dışarı bakınıyor ama sadece kafasını çıkarıyor rüzgar oldumu içeri giriyor nefes alamıyor çünkü.Bir an baktım tam yanımızda duran polis arabasındaki polisler hepsi bizim bonbona bakıp gülüyorlar.Noluyorki dedim dikiz aynasından izlemeye başladım.Bizim hnm patilerinide çıkarmış polislere sevgi gösterileri yapıyor burnuyla sınıf sınıf yapıyor sen polis eline megafonu alıp burnuyla nefes vermezmi bizimki arkada çıldırıyor onlarda kahkahayla gülüyorlar.Tabiki ses yankılandı tüm kadıköy caddesinde sonra bir kez sirene bastı diğer polis korkacakmı diye bizimkinin umru değil.İçeri girdi kafasını camdan çıkardı bir patisinide camdan dışarı çıkardı aynen hava atan yeni araba almış delikanlılar gibi polisler o anda kahkahadan koptular dördüde...Baya yanımızda seyrettiler bonbon uzaklaştılarmı kafasını uzatıp arkaya bakıyor sonunda geçerken kornayla bonbona selam verdiler.Tabiki bütün arabalar bize bakıyor bonbon sayesinde polis eşliğinde geziyoruz, polislerle selamlaşıyoruz ötesini düşün yani
Hayvan sever polislere alkışşş