Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
bütün islam aleminin mubarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
SELAM HAYRLİ BAYRAMLAR...BENDE BİR YAZİ RİCA EDECKTİM. ( RADYO MİHSEVE HOSGELDİNİZ DOSTLAR......) ( DJ YAKAMOZLA MUTLU DINLEMELER) SIMDIDEN COK TSKLER
slm rica etsem banada dj nazar boncugu ve dj kerem yazarmisiniz ricaaaa.simdiden tskler :masum:
cokk tesekkür zeybek serkan için bi tanede dj sevanur yazıverirsen bi kaç çesit dönenden sevinirimm
:up:
SELAM HAYRLİ BAYRAMLAR...BENDE BİR YAZİ RİCA EDECKTİM. ( RADYO MİHSEVE HOSGELDİNİZ DOSTLAR......) ( DJ YAKAMOZLA MUTLU DINLEMELER) SIMDIDEN COK TSKLER
eline yüregine saglık çok guzel olmuslar
bir istegim daha olcak
dj gülsen
vede dj gülşen sizlerle degısık sekılde olusa tesekkurler
cok tskler onur emegine saglk :masum:
cok tskler onur emegine saglk :masum:
tsk ederım gule gule kullan :up:
sagol onur abi allah razi olsun ... eline koluna yuregine saglikk abicgim
abicim birde ayni sekilde..
HOS GELDINIZ
DJ CEREN SIZLERLE
IYI DINLEMELER..
yaparmisin beyaz renginden tsklerr
KURBAN BAYRAMİN KUTLU OLSUN ONUR KARDESİM ellerine sağlik
çok güzel olmus teşekkür ederim yazilar için allaha emanet ol
allah yarve yardimcin olsun
slmlar, banada mümkünse bir kaçtane... dilan, ve yarali*gülüm sizlerle, hareketli nik yazabilirmisiniz. Renkler pembe ve kırmızı tonlarda olursa seviniriz, simdiden tsk ediyorum :sevgi:
Slm Rica Etsem Banada Böyle Dj Niki Yapabilirmisiniz DJ Deli kiz__ Dj Yaramaz Kiz__ Dj Dilara __ dj eray Simdiden tskler
sagol onur abi allah razi olsun ... eline koluna yuregine saglikk abicgim
abicim birde ayni sekilde..
HOS GELDINIZ
DJ CEREN SIZLERLE
IYI DINLEMELER..
yaparmisin beyaz renginden tsklerr
slm rica etsem banada afsinli sakir gibi unutulmaz27fm vede DJTURBAY27 YAZARMISINIZ SİMDİDEN TSK LER