Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
aRKADAŞLAR KAVGA ETMEYİN BİR LOGO YADA BANNER BENDE İSTİYORUM SİZLER BU İŞİN PİRİSİNİZ BEN ANLAMIYORUM BU İŞLERDEN BİR FORUMA BİLE ÜYE OLURKEN BİR SAAT FALAN UĞRAŞIYORUM SİZLERDEN RİCAM BİR BANNER DE BANA YAPARMISINIZ YAZILIŞI ''LLooWooLL'' bu şekilde olsun daha klavyeyi bile öğrenemedim yazarken harfleri arayarak yazıyorum şimdiden teşekür ederim mümkünse haraketli gif olsun
lowol, Kardes özür dilerim arkadas yapsin konu onun
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
çok mu şey istedim acaba
ellerine saglik kardesim cok tsk ederim sana
Bir silahsız savascıyım tuzaklarla dolu yüreginde...
lowol, kardeşim kusura bakma biraz gec yazdim ama jpglrini sonunda hazirladim buyur...
:burda:
Hepsi birbirinden gsl ellerine sağlık antikor!!
bysempatiq kardesim sen karıstırdın sanırım burda DjRiDo kardesımız hazırlıyo saolsun bunları.Ama görunce hazirlar eminim kolay gelsin.DjRiDo eline saglık kardesım güzel calısmaların ıcın...
Bir silahsız savascıyım tuzaklarla dolu yüreginde...
KUMLUCALILAR FM
www.kumlucalilarfm.com yapabilirmisiniz zahmet olmassa
bysempatiq, Kardes Benim Buraya Yapmiyorum Hareketli istiyorsan öbür sayfada yazarsin istegini
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
crazynight, buyur kardeşim
tskler kardesim saol lowol a yaptıgın logo hosuma gitti bi tanede ben istesem

:
tskler kardesim saol lowol a yaptıgın logo hosuma gitti bi tanede ben istesem

:
Tabii Kardeşim ne demek Buyur Bir TŞK Yeter
saol kardesim tsklerr yanliz kumcalılar yazmıssın kumlucalılar olucak yinede tsk ederm
tskler kardesim ellerin dert görmesin böle bir logoya ihtiyacim vardi
s.a. nasılsınız beyler ya dj antikor kardesim ne güzel paylasımlarda bulunmussun senden bir ricam olacak banada yaparmsıın rica etsem
CANISI FM17 DİYE BİR GÜZEL BANNER
BİRDE HAREKETLİ DJ CANISI GİF
İnsallah cok sey ıstememısmdır
simdiden tsk.ler
jocuk, Öncelikle paylaşımlarimi beğendiğine çok sevindim bunu belirtmek istedim.
İstediğin Banner'i 4 ayri şekilde yaptim ama hareketli yapamiyorum kardes kusura bakma
Buyur Kardeşim Buradaki arkadaş hareketli gifler bannerlar yapiyor
http://allaturkaa.de/forum/index.php?pag…d&threadID=8340
tsk.ler kardesim emegine saglık ins.her işinde basarılı olursun
dj_antikor, kardesım emegıne saglık basarıların devamını dılıyorum
bende istiyom evet harketli dj vaybee yazin ve digeri merdan-fm ilac gibi radio olsun lütfen yalnis 100kb altinda olsun lütfen