Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Çok güzel bir çalışma vede kullanışlı olmuş ellerine sağlık
Keşke bir iki tanede renklendirme yapıp eklenseydi diye düşündüm ama puanımı etkilemedi bu düşünce
Emeğini paylaşan yüreğe teşekkürlerimle...
Sizimi kırarım Kapak size özel kırmızı tema yaparım.Abrakadabra Şapkadan tavşan çıkan kırmızı bir tema,Yada Kasımpaşalı eli maşalı Seda Sayan lı bir kırmızı tema,Yada kırmızı Çengi li tema ,yada şişe açacağı olan bir kırmızı tema,seçimi siz yapın ben ona göre size özel yaparım.Seçenekler bol oldu seçimde zorlanmayın
Dostlarıma yaptıklarım forumda olmaz elinize geçmez çünki ,özel kişilere özel temalar olmalı.Sizde özel olursunuz sizede özel tema yaparsam ne güzel..
SÜPER BİR ÇALIŞMA OLMUŞ...ELLERİNE,EMEKLERİNE,GÖZ NURUNA SAĞLIK ASİFIRTINA...5 YILDIZDA AÇILMASINA ÇOK SEVİNDİM BENDENDE TAM PUAN HELAL BU ÇALIŞMAYA ...PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE ...
Altı üstü bir tema istedik bu kadar uzun mesaj yazmaya ne gerek vardı zahmet etmişsiniz. Yok öyle çengili sazlı sözlü istemem bu temanın kırmızısını arkadaşınız için yaptıgınızda banada ulaştırırsınız diye düşünmüştüm. neyse sanırım sadece dostlarınızı yapıyorsunuz anlaşıldı.