Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
MAVZER_38, OY CAN DOSTUM BENDE BI GS 'LI OLARAK SENI KUTLAR AYAKTA ALKISLARIM :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: HELAL SANA DOSTUN CANII TSKLER :mucuk:
»¦«ßérdµ$~GõñLµm»¦«, BAK BAK GÖR TARAFTAR NASIL OLUNUR MUS GÖR FB LI OLSADA DOST İÇİN ÇİG TAVUK BİLE YER BENIM DOSTLARIM :saril:
ASI NUR, aboooooooooooo kız asi cig tavuk yenirde bu tema kulanılmaz yaf »¦«ßérdµ$~GõñLµm»¦«,ablam yaaaaaaa niye yoruyonki kendini yap bi fb teması olsun bitsinnnnn bizde onu kulanırız ablam hahahhahahaa bekliyom bak :yanak:
ALEM BUYSA KIRALLLLL>>>>

HAHAHAHHAH

)))
AZAB,
gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sopalarim: :blong: :__: :smiley2046:
:l035: AMA BEN YINEDE :sevgi: SEVIYORUM
WİŞŞŞŞŞŞŞ BEN ÇARŞI HERŞEYE KARŞI BİLİRDİM
) ASİ EMEĞİNE SAĞLIK
)) YİNEDE BJK DERİM :pisstt:
UY bir cimbomlu olarak az daha kaciriyormusum temayi helal asinur ellerine saglik tam isabet diyorum. sen bakma berdüs abisine deli o deli :lol: akilli olsa cimbomlu olurdu dimi :lol: emeklerine ve yüregine saglik tebrikler ettim
asi emegine salık
flasdaki müzik çok komik yalnız.. cim cim bo bo bom cim bo bo bomm
Zaten cimbom isminde bi zafiyet var ya bu takımın.. cimbom bu ne ya
BIDE ŞU İSİME BAKIN YA ASALET AKIYO PÜ PÜ PÜ

VeR@, helalllllllllllllllllllllllllllllllllll sendende bu beklenirdi süpersin arkadasim

en büyükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay_yuzlum58, tsk ederim güzel yorumun için iste bjk li ama centilmen :sevgi:
BORAN55, OYY TSK EDERIMM GÜZEL YORUMUN İÇİN SU RENKLERDEKI ASALET HANGİ TAKIMDA VAR ACEP :sevgi:
VeR@, AlaKaa, İSTE BIZDE FENERBAHCEDEN CENTILMENLIK BEKLIYORUZ DIMI PEHHH HER TARAFLARI CENTILMEN OLSA KAÇ YAZAR TSKLER : :smiley2046: BIZ SEVIYORUZ BIZI SEVEN DOSTLARIMIZI :sevgi:
yuregine emegine saglık super olmuş teşekurler
Emeğine yüreğine saglık, paylaşım için teşekkürler...
* * *
emeklerinize sağlık paylaşım için tskler
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif
Emeginize SagLik GüzeL PayLasim icin TskrLer...
emeğinize yüreğinize sağlık hoş paylaşım için tşkler
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif