Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
hiiii yedim demiyorsunda caldi diyon hee
Alttaki üye bana seni gecenlerde komsu füromda saliniyoda gördüm gösümle
DD
valla dediginden bişey anlamdım ama kesin yalandır
sen benle ugraşacagına allatkine sor bakalım sana karşı boş degil geçen kendi söyledi bana benden duymadın ona göre
yalann tanımıyom bilee
asıl üstteki üyee alttaki üyeden hoşlanımişş duydunuzmuu
benden duydugunuzu saklın sölemen emi

)
Hiçde bilem kuru iftira :sümük: alttaki üyeye bakın siz makarnayı ekmekle yermiş
nisa nisa niye iftira atıyon ben üstteki üyenin cinsiyetini bile bilmiyorum vall a billa yalan hemde kuyruklu yalan kuru iftira
sen bana iftira atıyorsun ama bak ben gene arkadaşlık hatrına bişey demiyorum hatta dost acı söyler derler ya bu söze dayanarak benden duyma ama alttaki üyede sana aşık bide alkolik içti içti içinde ne varsa döktü sende varmışsın senide döktü
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa alla alla alttaki üye kimmiş bakem merak ettim
pissttt bana asik olan alttaki üye kimsunn

)
asıl siz benden duyun benim üstümdeki üye varyaaa benim altımdaki üyeden hoslanimişşşşşşşşşşş
Öhö Öhö Öhö O Ne Bea Ayıp Ayıp :@
Duymamış Olayım Çarparım Ha
Esasında Bu Altaki AllaTurkayı Birbirine Katma Peşindeymiş

)
kuru fasulyeli iftira bu
alttakı uye okuma yazma bılmıyormus hatta bu yazıyıda postacı ademe okutuyormus
ANOWW İFTİRAYA BAKIN YAA
asıl varyaaaaaaaaaa alttaki üyenın ayakları kokuyomuş
sen oyle san :blink1:
alttaki üye burdami :blink1:
ooo ebrucummm hg sen gözüm yollarda kaldı nerelerdesin sen yaa çokk ösledim senii

alttaki üye ebruya asıkmış

)
öhö öhööö :@ yalan valla

)
alttaki uye h1n1(domuz gribi) olmussss :ana:
öhü öhü bıldın
alttakı uye sushi (cıg balık) yemeyı severmıs
Iğğğ Hiç Sewmem Masum
Sana Afiyet Olsun
Alttaki Çin Mutfağına Bayılıyomuş

türk mutfagını hak ettikde çin kaldı hep yalan ben anlamam çin rus bildigim tek mutfak bizim evin mutfagı
ama alttaki üye onuda bilmiyormuş
nerden bıldın
alttakı uye utu yapmayı cok severmıs
hiçte bile iftira valla en son üstüledigim pantolunda iki çizgi vardı bekarlık zor belleyim dedim ondan öncede pantolunu yakmıştım anlamam yani ütü den falan kadın işi bizi bozuyor İFTİRAAAAA
alttaki üye estedik ameliyatı olmuş herkese anadan dogma güzelim diyormuş :hehe:
heeeeee dogruuu

)
asıll bomba haber burdaaaaaaaaaaa
üstteki üyee varya askından eşkiyaa olmuşş

)