Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı
konuyu başından bu yana takip ediyorum ve karışmakta istemedim..ama susmayıda kendime yediremedim..cünkü daha önce kimseye msj yazma zahmetinde bulunmayan bu konu ile ilgisi olmayan masallah fikir beyanında bulunmus...bizler burda üyeyiz evet..ama bizimde soru sormaya ve bu soruların cevabını almaya hakkımız var diye düşünüyorum..helede bu foruma birazcık olsada katkımız varsa..bu en doğal hakkımız.. schlange34, ün sorduğu soruyu ben defalarca sordum ama ne yazıkki bende bir cvp alamadım
:harika:
Alıntı sahibi ""beratcan""
tüm yorum yazan arkadaşlar bakın şimdi dinleyin
burdaki yapılan yeni sistem yeni gelcek olan forum sitesinin tema seçimlerindeki bir deneyimi ve başlangıcı
bunu sizlere defalarca anlattıkki yeni forum gelince JÜRİ sistemiyle temalar yerlerine taşınacaktır diye hala neyin peşindesiniz anlamış değilim
şimdi burdaki sistemde yetkili arkadaşalra değilde peki kime verelim tema taşıma işini şuan burda JÜRİ sistemini getirmemiz mümkün değil nekadar sabırsızlıktır bu nedir ??
diyelimki modlar haricinde birkaç kişiye verdik tema taşıma işini ee ozaman nolcak aynı şikayetler yine devam etmiycekmi sizce
şunu unutmayınki burda binlerce üye var hangi birine neyi beğendirceksiniz sizin beğendiğinizi bir başka üye beğenmiycektir veya onun beğendiğini siz beyenmiyeksiniz ozaman bu tür konuların tartışmaların ardı arkası bitmez
konunun fazla uzatılmaması dileğiyle Allaturkaa yönetimi bir sistem getirmiştir ve bu sistem yeni foruma geçenekadar böyle devam etcektir bu konu tartışma götürmüycekkadar gayet açık ve nettir
Allaturkaa forumu büyük bir forumdur gitmek isteyen bu ben dahil bile olsam gülel güle denilcek kadar büyük bir paylaşım sitesidir
gitmek isteyene güle güle kalmak isteyenede kapımız herzaman açıktır ama bu tür boş tartışmaların olmaması isteğimizle
burda hepimiz birşeyler öğreniyoruz öğrendiklerimize bir yenisini katıyoruz ve yaptıklarımız güzel şeylerin paylaşımının hazzını yaşıyoruz yaptığımız paylaşımlarımız ha 1. seçimde olmuş veya olmamış olması neyi değiştirir veya size negibi bir özellik katar amaç paylaşımın o zevkini tadabilmekse zaten bizde onu yapmıyormuyuz paylaşımı taktir etmeyi zorla istemekde neyin nesidir ??? bunu anlamış değilim
varsın ben burda tema yapiyim kendi yeteneğimi birazdaha geliştiriyimde temam 3 de vaya birde olsun bu neyi değişitirir söylermisiniz ??
bugunekadar birçok paylaşımım ve birçok yardımım olmuştur üye akradaşlara şimdi ben kalkıpta demeliyimmiki benim paylaşımlarım veya yardımlarım neden gözardı ediliyor diye
herşeyi sabırla beklemek gerek bence en doğrusu bu olmalı insan kendi hayatındada bunu böyle bilemli herşey sabırla elde edilir zorla değil
zorla elde edilen beceri beceri olamaz ancak kişinin gönlünü hoş etmekten başka
hepinize saygı ve sevgilerimle
Alıntı sahibi ""denizlerde""
seni muhatab bile kabul etmiyorum..kenarda dur sesin çok çıkıo..allaturkaa seni avukatmı tayin etti yada yetkilisinde haberimiz mi yok..forumda bu kadar bilgin varsa tartışmaları körüklücene..git birilerine yardımcı ol..ortalık karıştırma