Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kartanesi13, Güzel tema olmus emegine saglik paylasim için tskler
kartanesi emeyine tşklr süper olmuş
elinize saglik cok guzel olmus
kartanesi13, cok tsk ederim...emege saygı lutfen...yapmis oldugumuz temalarin altindaki imzamizi bize cok görmeyin...emek hirsizligi yapmayalaim...cok hos ve cok guzl bir tema olmus
hayrunisa, by KaRaGöZLüM, turkuazvip, DJ~~EfSuN_GoZLu**, umut_cetin, tsk ederim yorumlariniz icin arkadaslar.
slm kartanesi temalarınız çok güzel ellerinize sağlık arkadaşım. ben yeni radyo sahibiyim editleme nedir pek anlamadım bende temalar indiriyorum bakıyorum radyoda güzel duranları kaydediyorum inş. editleme dediğiniz bu diğildir eğer bilmeden yanlış bişey yapıyorsam kusura bakmayın lütfen.bu arada sirinfm radyomun adı beklerim bureun gelin hem bana yardımda edersiniz gelirseniz teşekkürler..
slm kartanesi temalarınız çok güzel ellerinize sağlık arkadaşım. ben yeni radyo sahibiyim editleme nedir pek anlamadım bende temalar indiriyorum bakıyorum radyoda güzel duranları kaydediyorum inş. editleme dediğiniz bu diğildir eğer bilmeden yanlış bişey yapıyorsam kusura bakmayın lütfen.bu arada sirinfm radyomun adı beklerim buyrun gelin hem bana yardımda edersiniz gelirseniz teşekkürler..
kartanesi öncelikle emegine yüregine saglik güzel tema olmus
rica etsem bir temada bana dj eren adina yaaprmisin tsrkler