Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
:harika: ok anlastik ben anliyorum saten almanca konusmayi da kendimi kurtaracak kadar sanirim cunku sade almanya ya gelince kulllaniyorum almancayi
tamam ben oraya gelince napacam seni bulurum tercuman olarak :burda:
oldu canim bizler anliyor almancayi ne sans deyilmi ama sizler anlamiyor bizi
evet sizin dilden nefret ediyorum bi kere gittim anlayamdim allahtan cat pat ingilizce kurtariyor beni :g150:
Arkadaslar Muhabet Icin AllaTurkaa Cafesi Var...Ila Tema Bölümde Mi Olmasi Gerek Obür Arkadaslara Haksizlik Oluyor Diye Düsünüyorum Ltf Kizmadan Anlarsiniz Ins..
Ve Emegine Saglik Ilker Teman Cok Hos Olmus..
alaturkanin kaffe bolumunun linkini yollarsan seviniriz asalet diyer arkadaslarda yazzsin biz haksizlik yapmiyoruz herkeze acik bir yer burda kimsenin hakkini yemiyoruz linki yollarsan sevinirim
by-ilker06, Ilker Tema Bölümde Gereksiz Böyle Tür Muhabett Ve Bence Haksizlik Temanin Sayisi Cikmis 46 Yoruma Bundan Yarisi Muhabett.. Baskada Söze Gerek Yok Sanirim..
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=11322
Buyur Link..
OYLESE SIL BENIM TEMAMI KOPÜILE TOPTAN TEMIZLIK OLSUN YETERLI BU BENCE COK SOZE GEREK VAR BENCE LUTFEN TEMAMI KALDIRIN ALATURKADAN OK
by-ilker06, siz vip üyesiniz ve AGK kurallarını da çok iyi bilen bir üye olduğunuzu varsayıyorum
ve fcp li temalar bölümün chat alanı gibi kullanılmıycağını siz yeni üyelere öğretmeniz gerekirken yapılan uyarıyıda tepkiyle karşılıyosanız
bunda sizin farklı bir düşünce içinde olmadığınızı varsayarak başlığınızı şimdilik açık bırakıyorum
saygılarımla Beratcan
ok abi ozur dilerim hatam varsa affola
tskler abi verdigin bilgi icin :up:
emeginize ve yureginize saglik