Giriş yapmadınız.

Suzette

Profesyonel

• "Suzette" bir kadın

• Özel mesaj gönder

41

Monday, 30.03.2009, 21:45

Sayinnnnn ModeRatorLeR beRduSh un yaptigi temaLaRi kötünün kötüSüne aLin noLaRRRRRRRRR :smiley2046:

he Birde vaybenin temaLari çok kötü neyi tatRtiSiyonuSki :D

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın
  • Konuyu başlatan "*Deniz*"

• Özel mesaj gönder

42

Monday, 30.03.2009, 21:51

Sevgili Allaturkaa banada haksızlık yaptınız :cry:

Benim birçok temamı üye olmayanlar indiremiyor. Ulaşmak çok zor temalarıma 1nci ve 2nci bölümde olan temalarımın dowland sayıları düşük olucak şimdi bu duruma çok kızdım haberiniz olsun :x

@Arkadaşlar hepimiz bu işe en başından başladık çizgiler çizerek sadece resimli yazılı temalarla falan başladık. Biz kötüydük halada çok iyi değiliz. Ama iyi olmak için çaba gösterdik. Aynı stille devam etmedik. Sadece iki yazı yazıp iki çizgi çizip birkaç güzel resim bulup içine "harika" diye isimlendirip gifler eklemedik temalarımızda. Evet farkındayım bende radyoları çok gezmesemde vaybenin temaları hareketli olduğu için tercih ediliyor.

Şimdi neden benim temalarım 3ncü bölümde diye itiraz ediceğinize daha iyi olmak için çabalasaydınız bir adım öne geçerdiniz. Ama yerinizde saymayı tercih ediyorsunuz.

Her yerde bazı kurallar düzenler vardır ve de bu düzenler değişmez. Bizler burada görevimizi yerine getiriyoruz kurallara uygun şekilde ve düzeni bozmadan!

Hep beraber temaları uygun gördüğümüz alanlara taşıdık. Biliyormusunuz kendi temalarımın birçoğunu 3ncü bölüme taşıdım. Çünkü o bölümde çok güzel denilemeyen ve bazı kriterlere göre eksiklikleri olan temalar olmalıydı.

Flash olarak tema ekliyorsunuz zaman zaman bende ekledim hepimiz ekledik. İçine mp3 şiir vsde eklendiği zaman kbyı büyüyor ve bu temanın açılması zorlaşıyor. Bir temayı görmek için dakikalarca beklemek çok sıkıcı!

Bu tip temalar bana göre sırf bu açıdan bile puan kaybediyor. Üstelik kusura bakmayın ama resim ve yazıdan oluşmuş giflerle süslenmiş bir temayı photoshopta saatlerce uğraşılmış onlarca efect kullanılmış bir temayla aynı kategoriye almak bana göre o temayı hazırlayan kişiye hakarettir. Emeğine saygısızlıktır. Herkes hakettiğini alır!

Çalışın kendinizi kanıtlayın birinci bölümü hakettin.

Emin olunki o bölümde gerçekten hakeden çalışmalar olursa dahada anlam kazanıcak. Ve o bölüme girmeyi hakeden temamız olursa kendimizi kanıtlamış olucaz.

Umarım hepimiz bir Evil, Selin, Prenses, Asalet, Espritüel... gibi oluruz.

Çok konuşan değil çok çalışan kazanır! (Bu sözümüde unutmayın.)

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

43

Monday, 30.03.2009, 22:33

Suzette, benim temalarimi kiskanma ne olur
calis senin de olur

CHATinCEVIZ

Orta Düzey

• "CHATinCEVIZ" bir kadın

• Özel mesaj gönder

44

Monday, 30.03.2009, 22:48

Bilgilendirmeyi ve aciklamalari okudumda,
en cok indirilen diye bir tabir kullanilmis. Almanyada 1-Euro-Shop olarak tabir ettigimiz yerlerde veya SB-Möbelmarkt denilen mobilyacilarda satislar cok.
Ama daha kalitelimi ? Hayir! :)

Kaliteli seyler cok oldukca ragbeti azalir. Farkli seylerle ön plana cikma insanimizin kaninda var :) Hareketliyse istenilen, hareketli olmasi icin kb'si düsük yildizlar, ayiraclar veya farkli gif kökenli resimler eklenebilinir her temaya :)

• Özel mesaj gönder

45

Monday, 30.03.2009, 22:59

BEN SASIRDIM BU ACIKLAMALARA CIDEN..

ALLATURKAA KIMSENIN HAKINI YEMEZ..
VE DOWNLOAD SAYISINA BAKARSAK BENI ÜCE ALIN LTF :D EN AZ INDIRILEN TEMALAR BENIMDIR BENIM AMA UMRUMDA DEGIL BEN BURDA BIRSEYLER ÖGRENMEYE GELMISIM SEVEREK TEMA YAPIP SUNUYORUM VE ÖGRENEREK KENDIMI GELISDIRDIM VE HALEN GELISDIRIYORUM BIRAZCIKDA BUNLARI GÖZ ÖNÜNE ALSANIZ TEMA YAPARKEN..ISTEDIGINIZ YERDE YER ALIRSINIZ OZAMAN..

ZATEN DENIZ GÜZEL ACIKLAMASINI YAPMIS..(YUKARDA YAZIYOR)

BENCE BU ACIKLAMALARI YAPANLAR HAKSIZLIK YAPMISSINIZ FORUMA KARSI..

• "AllaTurkaa" bir erkek

• 1001
  • Özel mesaj gönder

46

Tuesday, 31.03.2009, 00:51

Sevgili rahatsiz olanlar,
sizlere önce niye bu sekil bir düzen yaptigimizi acikliyayim.

Sitemizde bulunan fcp sayisi 5800 asmisti, bunlari bizlerle paylasan farkli üye sayisi 1500'e yakin ve bunlardan en az 100'ü kendilerine ait özel bölüm istiyordu... Böyle birseyi yapmamiz tabiki imkansizdi, yalniz bir ayrim (düzen) yapmakta sartti, cünkü Üyelerimizden gelen temalar bölümü gün gectikte büyüyordu, 85 sayfada 4500 baslik. Bazi gercekten cok güzel temalar son sayfalarda kaybolmus gidiyordu!

Fakat nasil bir ayrim yapilmaliydi?

Öncelikle tema arayanlara kolaylik saglanmali! son eklenen temalari kimse almak zorunda kalmasin ve zevkine göre bir tema bulabilmek icinde günlerce sayfalarda dolasmasin, nede olsa temalari birileri kullansin diye hazirlayip ekliyoruz.
Önce renk ayrimi yapmayi düsndüm, yalniz bunun tecrübesini KARMA Tema bölümünde yaptik, temalari renklere göre ayirmasi hemen hemen imkansiz, geri kalan alternatif tek buydu!
Secimi biz onlar icin yapiyoruz, kimseye bir not vermiyoruz! Zaten bölüm isimleride 1.secim, 2.secim ve 3.secim baskada birsey degil!

Zevkler ve renkler tartisilmaz, bu yüzden 15 farkli zevklerde yetkililerimiz, temalarin ekleme zamanini göz önüne alarak, isimlere bakmadan ön yargisiz rasgele sectikleri temalari uygun bulduklari bölüme tasidi. 5800'ün üzerinde bulunan temalarda düsünmek icin pek vaktimiz olmadi, bu yüzden belki bazi temalari yüksek ve bazilarinida düsük degerlendirmis olabiliriz... bundan sonra daha detayli degerlendirecegiz!

@nisa nisa,
Neden 24 saat temalari bekletiyoruz ve bu süre icinde yorum yazma ve fcp belgelerini indirme imkani tanimiyoruz?

Bazi kisiler bir süre sonra birilerine küsüp, daha evel paylastiklari temalari siliyor ve ona yazilan cevaplar yorumlar vs. vs. bosa gidiyor, bizde mecburen bu basliklari ve cevaplari silmek zorunda kaliyoruz... Tasinmada 800 baslik ve 7000 cevap cöpe gitti! Mecburmuyuz onlarin pisligini temizlemeye, sonra birde üyelerimize mesajlari niye eksildi diye aciklama yapmak zorunda kaliyoruz....
Bu 24 saat icinde basligi acan kisi hatasi varsa düzelte bilir, degisiklik yapmak istiyorsa yapar, tema gerekli bölüme tasindiktan sonra bu yetkilerini kaybeder... temalar tasinmadan yapilan yorumlardan yetkililerimiz etkilenmesin diyede, bu süre icinde basliga yorum yapilamiyor!

Yanlis anlasilmasin diye, kendi temalarini 3. secime tasiyan ve son günlerde saatlerce bu düzenle ugrasan yetkililerimize tekrar cok tesekkür ederim!

DipNot
Admin Panelinde, hangi temalari hangi ip'lerin indirdigi tek tek yaziyor

47

Tuesday, 31.03.2009, 01:25

Sanırım bazı arkadaşlar kalite ile popülerliliği birbirine karıştırmışlar.
Şikayet bir haksızlık için yapılır. Belli bir seviyeye çıkmak için değil.
Allaturkaa gibi bir sitede temalarınızın görünmesi bile bir ayrıcalık değilmidir.
Amacımız neydi; yermiydi paylaşımmıydı bunu belirlemek lazım öncelikle kendi içimizde.
Bu taşımayı ben yapsadım eğer; herhalde 50 yi geçmezdi birinci siradaki temalar.
Buna kendi temaalrimda dahil ki, benim yaptığım hataları ben daha iyi bilirim diye düşünüyorum.

Vaybe arkadaşımızın temalarına gelince; hayran kitlesine göre seçilmediği belirtilmiş.
Yani popülerlikten ziyade kriterler önde tutulmuş. Haksızlık edildiğini düşünüyorsa bazı arkadaşlar. (bazı arkadaşlar.) bunu yonetimdeki yetkililere yazar onlarda gereken cevabı kendisine iletirler.
Foruma dökülüp boykot yapmayada gerek kalmaz.
ikinci secenek ise herkesin temasını birinci bölüme taşımak olur, sorunda kalmaz:)

Yani kimsenin hakkı kimsede kalmaz:)

Not: Hak dağıtmak için değil burası paylaşım için.

• Özel mesaj gönder

48

Tuesday, 31.03.2009, 02:12

Not: Hak dağıtmak için değil burası paylaşım için.

Cok Güzel Bir Söz Evil..Cok Haklisin..

SheKerLee

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

49

Tuesday, 31.03.2009, 10:52

Alıntı sahibi ""AllaTurkaa""

DipNot
Admin Panelinde, hangi temalari hangi ip'lerin indirdigi tek tek yaziyor

admin Sadece rahatSiz olanlara hitab ediyo, ilgincccc :blink:
:lachab:
ip'lerden anlaSildigina göre kaliteli tema indiren arkadaSlarada ödül var mi ödül :D rahatSiz olmamamiS olanlardan biri olarak bende bilgilerden faydalandim :thx:

ip'leri Seviyoruz, jüride olan herkeSe veya zevkine güveniyormuyuz o ayri, oda bize kalmiS biSey naSil ki tema ekleyip eklememekte herkeS SerbeStSe p:

evill_3 ve @S@let hakli, hak dagitma yeri degil buraSi
olamazda zaten tzz

denizlerde

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

50

Tuesday, 31.03.2009, 17:40

sadece tek bir şeyi merak ediyorum..bu temaların güzel olup olmadını hangi sınıfa dahil oldunu kimler ve neye dayanarak belirliyor..belirleyen kişilerin bu konudaki tecrübesini neye göre değerlendircez ...saygılar

Prenses

Orta Düzey

• "Prenses" bir kadın

• Özel mesaj gönder

51

Tuesday, 31.03.2009, 19:31

denizlerde, forumda en iyi tema yapan mod arkadaşlar photoshop web tasarımı ve grafik bilgilerine dayanarak temanın çizim renk stil kayıt kalitesi vs gibi unsurlara bakarak seçim yapıyoruz

yeni sisteme geçmiş olduğumuzdan düzeni kurmak adına ilk etapta hızlandırılmış olarak temalar taşındı 2. etapta taşımış olduğumuz temaları detaylı olarak inceleyecek ve gerekli bölümlere taşıyacağız

Umarım sorunuzu cevaplayabilmişimdir

• "zeyno_06" bir kadın

• Özel mesaj gönder

52

Tuesday, 31.03.2009, 20:46

slm yorumlarinizi ve elestirilerinizi dikkatle okudum arkadaslar sadece sunu söylemek istiyorum vaybee arkadasimiz çok elestirilmis onun beğenerek kullandığım temaları olmusdur bu zevk ve talep meselesi kimseyi küstürmeye gerek yok bence ilk ekleme esnasinda yetkililer uyarısını yapar ve fonu eklemez yetkili arkadasların temaları uzun süredir indirilmiyor ilgide fazla görmüyordu asıl temelde yatan bu olmasın formun değistirilmesinde ben böyle düsünmeye basladım kimse kırılmasın

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

53

Tuesday, 31.03.2009, 20:54

zeyno_06, benimde temalarim birinci bölümde degil ama kimseye hesap sormuyorum,demek ki eksigim varmis diger bölümlere layik görülmüs.
yetkili arkadaslarin temalari bence sürekli indiriliyo,istersen bi incele forumu bi cok yetkili arkadasin temasi rekor denicek sayida indirilmis,birilerini savunmak icin baskalarini suclamayiniz,
"""ne oldum dememeli,ne olucam demeli"""
birinci bölüme girmek icin biraz gayret göstermek yerine,ona buna hesap sormak yanlis...

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

54

Tuesday, 31.03.2009, 21:02

Alıntı sahibi ""zeyno_06""

yetkili arkadasların temaları uzun süredir indirilmiyor ilgide fazla görmüyordu asıl temelde yatan bu olmasın

sence öylemi ?
peki şunu hiç baktınmı 3.seçenekte olan temaların indirimi herkeze açık ama 1.seçimde ve 2. seçimde olanlar sadece üyelere açık

Excellent Flatcast Preset
1. Kategori Flatcast Temaları ( Üyelik Girişi Yapılmadan Fcp Belgeleri Görünmez )

Glorious Flatcast Preset
2. Kategori Flatcast temaları. ( Üyelik Giriş Yapılmadan Fcp Belgeleri Görünmez )

Delight Flatcast Preset
3. Kategori Üyelerimizden paylaşıma sunulan, misafirlerimize açık fcp li Flatcast Radyo temaları

eğer öyle düşünseydik bu şekil yapmazdık iyileri 3.seçime
düşük kalitede olanlarıda 1.seçime alırdıkki üye olmayanlar bile 3. seçimdekini indirsinler (yani birinci kalite tamaları)

arıca biz kimseyi eleştirmedik kimsede tereddüt oluşmamsın diye açıklama yaptık

55

Tuesday, 31.03.2009, 21:13

zeyno_06,
okuyorum okuyorum yinede anliyamiyorum...
kim kimleri elestirmis?
veybee ve ekibi --> alaturkaa'yimi?
yada allaturkaa --> vaybee'yimi?

yazilanlardan benim anladigima göre, bazi kisiler burdaki yetkililere
"vaybee'nin temalarini mecbur begeneceksiniz cünkü onunkiler en güzeli "
zorla güzellik olurmu ya, ayrica burda güzel cirkin diye bir ayrim yapilmamis.

sadece tema yetkilileri cok , az ve daha az begendikleri temalari 1. 2. 3. secim diye ayirmislar.

Kararlıyım

Orta Düzey

• "Kararlıyım" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

56

Tuesday, 31.03.2009, 21:48

heyyy benim temalarımın hiçbiri yok ya neyaptınız benim temalarımı ya birsürü temam vardı benim içine biçok gif koymuştum şekilli yazılar bile yapmıştım ya hatta bi temamda tamı tamına 12 gif vardı güzel görünsün diye yapmıştım ben onları ya okadar baktım 3. seçimde bile yoklar bari orayada uygun görmediniz ozaman banada bi bölüm açın daha çok çalışman lazım diye bi başlık olmazmı hani diyom belki olur :cry:

Rapunzel

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

57

Tuesday, 31.03.2009, 22:22

Pardon ama Örgütmüsünüz? :blink:

AllaTurkaa´da 3. Secimde olmaktan rahatsizlik duyan arkada$lar,
taklitlerine takilabilirler eminim orada 1. Secimlerde yer alirlar.
Malesef kaliteli ve bir Numara olan bir Sitede öyle bir Resimin üzerin iki dandik cizik atinca 1. Numara olunmuyor.
Hayat sandiginiz kadar cok kolay degil ama cok a$iri ciddiye alinacak kadarda ciddi degil.
Secim sizde, ya ciddiye alin, yada sallayin gitsin, orta noktayi bulmakta her yigidin harci degil. :D

Alıntı

he Birde vaybenin temaLari çok kötü neyi tatRtiSiyonuSki

Suzette
Ben bu kizi cok seviyorum, bence bu kizi kapiya Security koysun AllaTurkaa. :lol:

• Özel mesaj gönder

58

Tuesday, 31.03.2009, 23:41

Halen Ayni Tartisma :D

[b]Rapunzel
, Kankim :D Valla Haklisin Suzette Yeri Gelince Cok Güzel Lafini Veriyor Acik Sözlü Insanlari Bende Severim :D [/b]

Ceren

Orta Düzey

• "Ceren" bir kadın

• Özel mesaj gönder

59

Tuesday, 31.03.2009, 23:52

vaybee vaybeee vaybeeeeee,
temalrina okadar reklam yaptinizki merak edip Glorious [2009 2.secim] bölümden birini inceledim.

Malesef fcp belgesi calismiyordu, tasarrimcimiz temalarina okadar önem vermiski, biryerelere üyelik kaydi yapmamak icin en kolay yolu secip, starradyo gibi bugün var yarin yok olan basit bir host'u tercih etmis, neyse bu konuya fazla girmiyeyim.

Buyurun size o muhtesem dediginiz temalarindan birinin ön-izlemesi! bazi yerleri isaretledim

[list]-butonlarin hicbiri digerine benzemiyor
-hicbir köse simetrik degil
-anlamini cikaramadigim ufak ufak kareler
-cercevelerin birlesimleri uyumsuz[/list]

aslinda resme bakinca yoruma pek gerek kalmiyor!

Rapunzel

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

60

Wednesday, 1.04.2009, 00:00

Glorious [2009 2.secim] vaybeeee...ne yufka yürekli Jüriniz varmi$ AllaTurkaa´da.
2. Secimde yer alan Tema tasarimcilari $imdi maraz cikarirsa görürsünüz!