Emeyine saglik Masum Kardes hepisi birbirinden güzel olmus. Bana da acaba bir Banner rica edecektim RADYO SEYDO Dj GaYe sizinle diyerek renkleri siyah, mavi ve bayaz (veya gümüs) olabilirse cok sevinirim simdikten tesekür ederim.
selamlar masum kardesim eline yüregine saglik fakat sen de biktin ben ama bagisla bu yazilarin kb 100 üstün de oldugundan kullanamiyorum düzen lesem yazilar bozuluyo rica etsem 100 kb altin da yazarmisin boynuyogunfm e hosgeldiniz dj galigen sizlerle simdiden tesekkurler
dj kasirga 28, bu banner, sitene koyabilmen icin, radyoya eklenmez, istegini en basta soylemis olsan ona gore ayarlardim, bu kadar buyuk bir resmin radyoya olmasini bekleyemezsin sanirim, neyse zamanim oldugunda yaparim..
masum kardesim cok tesekkurler eline saglik süper calisma olmus siteye koymam icin 3 dj arkadasiz dj ismini kaldirir san koyabilirim yada eklersen dj okan dj mehmet eklersen siteye koyariz saygilar kolaygelsin biraz acemiligime geldi bastan söylemem aklima gelmedi kusurabakma emegine saygi www.boynuyogunluyuz.com sizlerle kururduyar
xxGayexx, sen bunu radyoyami eklemek istiyorsun yani yayin sirasinda, bu mumkun degil, bunlar banner adi ustunde sitene eklemen icin, radyoda kullanilmaz bu.