Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hiçbir kalbe kapısı kırılarak girilemez! Ahlak ve zerafet bütün gönül gümrüklerinde geçerli pasaporttur...!!!
İki gözüne karşıLık dünyayı verseLer kabuL edermisin.? ''etmezsin''.. Peki gözü verene neden secde etmezsin?
'Zor ise sev ama sevmiyorsa zorlama'. Unutma ki; Senin için başkasını terkeden, Başkası için seni terkeder !
Kumar gibisin sen sevgili. Kazansam haramsın bana, Kaybetsem başkalarının kollarında...
Sevgili, arayıp da bulduğun birisi değil, Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir. . . ! Can Yücel
nsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlarda insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler. Kazanan hep mazeret olur.
Bil ki geçmişle yaşanmaz ve yaşanmayacak. Ama sakın unutma: Hiçbir gelecek sana 'o geçmişi' yaşatamayacak !
Bazen başını alıp gidebilecek kadar cesur; Ve bazen kalıp herşeye gözyumacak kadar yürekli olabilmeli insan ..!
'Senin için ölürüm' dedi. Benim için zaten öldün dedim. Cesedini alıp çıktı ..
Acı çektikçe insan olgunlaşırmış.. yalan be ! "İlk önce kalbin kırlır, sonra çürümeye başlarsın"..
Hiçbir zaman gülümsemekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile. Çünkü gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin.
Bazı insan'cıkların konuşacak kadar zekaya, yada susacak kadar edebe sahip olmaması; hayattan soğumam için yeterli bir sebep!
DUA et, Karanlıkta ışık olsun;ŞÜKRET, gönlün huzur ile dolsun; TEVBE et, Mevlam kabul buyursun; Şeytana uyma ki, ALLAH korusun..
Herkesle Beraber Olsan Da,Bensizsen Kimseyle Beraber Değilsin!
Herkesten çekilsen,Kimsesiz Kalsan Benimle oLduktan Sonra Herkeslesin...
Önemli Olan Medeni Halinin Bekar Olması Değil, Bekar Halinin Medeni OLMASIDIR..
Ben hep beyaz sayfalar açıyorum aslında hayatta, ama işte ben ne yapayım kalem siyah...
Cebi zengin fakat ruhu fakir olan insanın hali çok rezil ! Çünkü o; 'herşeyin fiyatını bilir, değerini değil.'
İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir kere kıymet bilir; O da elindekini kaybederken.
İyi olduğun için herkesin sana adil davranacağını beklemek, Vejeteryan olduğun için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer...
Ben 4 kişiyim: 1 ben, 2 içimdeki, 3 aynadaki, 4 kalbimdeki.. Beni geç, içimdeki zaten deli, Kır aynadakini.. Ya kalbimdeki ?