'Nasılsın diye sorma ! Filistin gibiyim ... Bir yanım işgal edildi , Diğer yanım Direnişte'' ...!
Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı Ve sırf seninle diğer tarafta karşılaşmamak için; Helal ediyorum hakkımı!
Yılmaz Erdoğan

Sen, bir matematik eşitsizliğinde bilinmeyensin! Anlaşıldı; "yalnız bırakarak çözeceğim seni" ...Yılmaz Erdoğan
Biri gerçeği duymak istemediği, öbürü de yalana hazır olduğu zaman, dostluk olamaz.. ( Cicero )
Göz gördü, gönül sevdi seni ey yüzü mâhım .Kurbânın olam var mı benim bunda günâhım. NAHİFÎ...
Ayıplarım gönül seni hal bilmeze hal sorarsın, yanında bülbül dururken kargalardan gül sorarsın. . . ! MEVLANA
Düşmanlık ile tarafsızlık dışında üçüncü bir yol var .
O da FİKRİ SORUMLULUK'tur...
Bu , muhtaç olduğumuz bir şeydir.
Ali Şeriati
"Giderek terbiyesizleşiyorsan; Hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir". [Bob Marley]
'Aşkım' derler ya hani hiç bitmeyecekmiş gibi.. Sanki aşktan anlarlarmış gibi, Sanki 'aşkım' dedimi aşık olunabilirmiş gibi. (!)
[Yılmaz Erdoğan]
Çocuklar, başta anne ve babalarını koşulsuz severler. Bir zaman sonra onları yargılamaya başlarlar. Nadiren onlari affederler.
OSCAR WILDE
Insanlar çocuklarini gelecekte birşeyler vaadettikleri için değil, kendilerinin olduğu için severler. HALIFAX
Anne ve babalarını oldukları gibi gören ve tanıyan çocuklar, en iyi yetişmiş çocuklardir.
Iki yüzlülük ana babalarının görevleri değildir.
BERNARD SHAW
Umarımki, iyi ana baba olma ihtiyacınızdan ötürü utanç duymayacaksınız ve bunu elde etmede etkili yöntemler bulmak için yeterince mütevazi ve azimli olacaksınız.HENRI T. CLOSE

Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Diyenler Oldu Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim... Albert Einstein
Kapımıza değil ; Kalbimize vuran buyursun !..( Şems)

Sen kendini biliyorsan, kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır; Gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır...Cengiz Aytmatov
Ya susmak, ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerekir.`` [Pythagoras]
Hoşgörü, karşımızdakileri bizim istediğimiz gibi değil, kendi istedikleri şekilde mutlu edebilmek büyüklüğüdür. -Albert J.Robins
İnsan hiçbir zaman tarafsız olamaz. Susmak da bir görüştür.. (Edgar Faure)
"Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın diyorlar. Olgunlaşa olgunlaşa çürüdük ! bilmiyorlar". [J. Christophe]