her girdiğimde bu sayfaya artık böyle şeyler görmek istemiyorum lütfen tankonb

bu kuru kafayı siliyorum umarım daha farklı seyler eklersiniz artık olurmu...
Alıntı tankonb yaıyo ama bu yazı editleyen Asikardelen ait. Sözümde onadır.
Burası bir paylaşım sitesi ve bu başlık şu anki halinizi gösterin diye bi başlık. Bende o duyguda olduğum için onu koydum. Burda sen demişsinki böyle şöyler görmek istemiyorum. Burası senin şahsi malın ise haklı olabilirsin ama bu forumu ben herkesin diye biliyordum yada özgürce paylaşımlar yapılıyo diye biliyodum. Bu işler ben istemiyorum gibi keyfi olmamalı. Benimde hoşuma gitmeyen hatta iğrendiğim şeyler var ama kimseye bişey demiyorum. Yada benim editleme hakkım yok diye bunlara katlanıyorum. O zaman herkese editleme hakkı verin herkes editlesin bişeyleri bakın o zaman paylaşım kalıyomu. Bu paylaştığım Allaturkaa genel kurallarına uymuyomu veya emeğe saygısızlık mı var. Yada kanunlara aykırı bişeymi paylaştım. Bu yaptığınız haksızlığın ötesinde çok büyük bi ayıp. Burda hep sizin isteğinize göre paylaşımlarmı olucak, yasak olmasa bile isterseniz neler yapıcağımızı genel kurallar haricinde arzu ettiğiniz şeylerin listesinide yapın onada uyalım. Hatta insan kaynaklığı yapın bu foruma üye olucaklarıde siz seçin belki ilerde bi bölümde kuru kafa paylaşabilir. Bu nedir ya bi ali kıran baş kesenlik. Bu foruma hiç yakıştıramadım ama bu forumun değil senin şahsi bi uygulaman. Dahada ağır konuşurdum ama bende kalsın.
Not: merak ediyorum acaba bi gün banada sorulacakmı hoşuna gitmeyen şeyler varmı editlenmesini istediğin diye. Editleme hakkım yokya ondan.