Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Sırf birisi "İyi geceler" demediği için, İyi geçmeyen geceler vardır".
[P. Neruda]
"İyi insαn lαfın üstüne gelir" demişse eskiler, Ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demekki iyi bir insan değilsin
Aziz Nesin
Ne üstün zekâ, ne hayal gücü ne de her ikisi beraber,
bir dâhi yapmaya yeter.
Sevgi, sevgi, sevgi.. İşte bu dehanın ta kendisidir.
[Wolfgang Amadeus Mozart]
Eğer güneşi gözden kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın.
(Rabindranath Tagore)
Sevgiler geçici olabilir, aşklarda ölümlü, ölümsüz olan tek şey sadece dostluklardır.
İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur.
Mutluluk top gibidir. Yuvarlandığında arkasından koşar, durduğunda ayağımızla tekmeleriz.
(Alphonse Chateaubriand)
Sen Benim Hayatımda Piyon’sun Kaybedersem 2 Paun’ım Gider,Ben Senin Hayatında Şah’ım Beni Kaybedersen Oyun Biter...
İnsanlar maşuk aramıyor, bencil duygularına köle arıyor. Köle buluyor, ama aşkı bulamıyor...
Sen kendini ne zannediyorsun ki? Yuregimden baska, kaLacak yerin biLe yok...
“Kişi, şu dört hasletten gâfil olmamalıdır: Birinci doğru söz, ikinci doğru iş, üçüncüsü samımı dostluk, dördüncüsü emanete sadâkatla riayetkâr olmak.”
(Ebu Ali Sakafî)
İnsanlar dünyaya yalnız gelirler.. Yalnız giderler.. Bana sorarsanız yaşarken gelirken ve giderkenkinden daha yalnızdırlar.
Git Gidebildiğin kadar uzaklara Adım Kulaklarında Çınlıcak Beni Hiç Bir şekilde KaLbin Unutamıcak!
''Sözler, kağıda dökülmüş gözyaşlarıdır. Gözyaşları, akan sözlerdir. Onlar olmasa sevincin ışıltısı olmaz,hiçbir üzüntünün sonu
gelmez. Bundan dolayı, gözyaşlarınız için sağ olun....
"Sus be yüreğim! Ben de biliyorum özlediğimi; Susta bilmesin özlendiğini..
Kıskançlıkda gururun payı aşktan fazladır.
La Rochefoucauld
Aşk uğruna gerekirse hayatımı veririm. Fakat özgürlük uğrunda aşkımı da feda ederim..
Victor Hugo
İnsanlar birbirlerine yahut haksız mala, meşru olmayan paraya veya rütbe ve mevkilere yiyecek ve içeceklere ibadet ediyorlar da, Allah’a ibadet ediyoruz sanında bulunuyorlar.
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.
Hyman Rickover
Ne yaparsan yap, Her gün illaki biri morelini alt-üst eder.
[D. Noel]