Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (16.06.2011, 12:51)
SLM ÖNCELİKLE EMEGİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL İSİMLER OLMUŞ BENDE RİCA ETSEM DJ*HASRETİM*53 MOR VE MAVİ RENKTE YAZILIŞ OLARAK BU ŞEKİLDE BİR KAÇ ÇEŞİT YAPARMISINIZ ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM..

slm
dj rabia
dj Kader
Dj HaLiL
Dj Su
Dj Melek
yazabilirmisiniz rica etsem

selamlar dj isimleri istemistim yazilmamis rica etsem yazarmisiniz tesekkür eder hayırlı günler dilerim

dj rabia
dj Kader
Dj HaLiL
Dj Su
Dj Melek
Dj-K@R@M
SiZLERLE
CANISI-FM
HOSGELDiNiZ
Dj-ZEYNO
SiZLERLER
CANISI-FM
HOSGELDiNiZ
bu isimleri bana şekilli yazi olarak yazarmisiniz size simdiden çok tsklerr emeginize saglik hosçakal.....
slm
dj rabia
dj Kader
Dj HaLiL
Dj Su
Dj Melek
yazabilirmisiniz rica etsem

ÇOK TSK EDERİM ELİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM ALLAH RAZI OLSUN ..

bana acil sercan ismi yaza bilirmisiniz ( SERCAN ) BİDE ( SİBEL ) VE (SERPİL ) BU SEKİLDE KAYAN VE KALP İCİNDE DÖNEN ŞEKİLLİ İSİM YAZA BİLECEK OLAN LARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

Alıntı
CENGIZ 60 (Bugün, 11:10)
IYI GÜNLER BEN CENGIZ 60 DJ AVARE VE DJ AYHAN IKI TANE DJ YAZISI ISTIYORDUM BANA NASIL YARDIMCI OLABILIRSINIZ ACABA SAYGILARIMLA

selam,hayirli pazarlar mumkunse dj ismi istiyecektim
dj mechul 66
dj mechul sizlerle
dj cingene
dj cingene sizlerle
simdiden cok cok tsk ederim ellerinize emeginize saglik![]()

slm dost bende bu yanar döner gilerden istiyom degisik degisk olsun mümkünse isim YARALIDOST olacak mümkünse simdiden tsk ederim emegine yüreyine saglik

Slm,
öncelikle kandiliniz mübarek olsun...
benim icinde dj ismi yaparsanasiz cok memnun olurum,yaptiklariniz birbirinden güzel,emeginize saglik,
dj Kara Melek
dj gelincik-74
dj Yaban Gülü
simdiden tesekkürler