Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bütün zekamı, yeteneğimi, şöhretimi,eserlerimi aksam eve zamanında gelip gelmeyeceğimi merak eden bir kadın için feda edebilirim. [G. Bernard Show]
Anneler her şeyi görmeseler bile,kalpleriyle duyarlar (OSTROVSKi)
Hayat bir sınavsa eğer hiç uğraşma, adını yaz ve çık. Belki sınıfta kalırsın; ama adının altında bembeyaz bir sayfa bırakırsın. [Aziz Nesin]
"Yalnızlığın en kötüsü, anlamayanların arasında kalmaktır.." [Mevlana)

Unutup gülümsemek, hatırlayıp üzülmekten daha iyidir... ( C. Rosetti )
Üstün insan, kendini bulmaya çalışır, küçük insanlar ise başkalarını arar.. ( Konfiçyus )
Nezaket, para ile alınmaz fakat her şeyi satın alır..( Lady Mary Montagu )

İnsanın, dostlarını ne kadar sevdiğini sonradan farkettiği anlar vardır.. ( Goethe )

Başkalarının fikirleriyle dolu olan kafaya günümüzde, kültürlü kafa deniliyor... ( Lady Diana )
Dünyada hem iyimserlere hem de kötümserlere ihtiyaç vardır; iyimserler uçağı icat etti, kötümserler de paraşütü...
( George Santayana )
Ulu çamlar, fırtınalı diyarlarda yetişir... ( Cemil Meriç )

Hayat, varolan sınavların en kolayıdır; çünkü kopya çekmeye izin verilmiştir.. ( E.P.Oppenheim )
Körler memleketinde görmek, bir hastalık sayılır...( Cenap Şahabettin )
Gerçekten sevmeden, "Seviyorum" demeyi bir türlü öğrenemedim. Tek kusurum buysa; Özür dilerim...P. Auster
Affedilen vazgeçilendir...
O, affedildi...
Çünkü ondan vazgeçildi !...
KÜÇÜK İSKENDER
Sevdiğim insanlara
Kızabilirdim,
Eğer sevmek bana;
Mahzun durmayı,
Öğretmeseydi...
ORHAN VELİ
Cahille girme Münakaşaya.. Ya Sinirini Zıplatır Tavana..!! Ya da Yazık olur "Adabına"!!! [Mevlana]
Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz" ... "Benim için yanan bir tek o var ..."demiş!
"Allah'a emanet ol, dedi ve gitti. Güldüm.. Zaten başka kimim var ki.."// İlhan Berk //

Ben sevginin en safını, en çıkarsızını,en yalansızını ve en masum halini özledim, ben galiba ANNEMİ özledim...♥♥