aboo bu gerçekten eer senin fincansa bak başlıom sölemeye...
şimdi kardeşime fal baktım yeni bitti tam üstüne baktım burda fincanın var

çok sıkıntılı ilk onu diem...ben ne görsem derim öle sadece güselleri dimem haberin olsun...
için çok sıkıntılı çıkmş ama onun harici etrafın aydınlık ve huzurlu...sadece kendi içinde mutsuz ve sıkıntılı biri gibisin...
resmen orda bir adam başka bir bayana sarılmış ve sende arkadan bakıyorsun...hafif balık etli bi bayan bakan...sen öyleysen sensin yanü

sen bu msj okuyunca sil daha yazcem ona göre...haha
o birine sarılmış sen onu uzaktan izliyorsun...o sarıldığı kişidede ondada sendeki kalp yok ama...senin kafanın üzerinde çok güzel kocaman bir kalp görünüyor...yani sanki senin sevgin o iki kişinin sevdasından daha büyük gibime geldi...yolları olmayanlardansın sanki..yani ne biyere gitmek istiyorsun nede gidiyorsun...genelde olduğu yerde duran birisin bu aralar...
he bu sarılmış herifle hatuna takıldım bu arada ben...ne kadar net resim haha
bu fincan senin deilsede sana gibi konuşmuş oldum gül geç ha...haha
kıs bu arada gelinlikli biri var şincik gördüm...ama gelinliği siyah..yani aklındaki ile deil başkası ile evlenen biri...içinde mutsuz görünürde mutlu olacak biri...
yani eer evlenceksen yani yakınlarda öle bi durum çıkarsa kalbini deil aklını dinleyecen ve güzel bi hayatın olacak...belki istediğin olmayacak ama seveceğin mutlu olacağın biri olacak sankim...
kıs ben tabağada bakcektim onuda çevir çabuk...haha
sen bunu oku sil ha ne çok yazdım...bigün gerçekten iç olmassa...sonna resmini mail at bana yada msn de kameradan bakarmışım...way be bu net ne kadar güsel bi teknoloji dimi...ghahah
susam artık...hade tabağu getür