Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sende duana ekle beni...Yaradandan isteyelim birbirimizi...
İlle de olsun demiyorum be sevgili...Olursada helalinden olsun hani
İnsanlar fırsatların gelmesini bekler fırsatlarda insanların. Fırsatlar bekler insanlar bekler; Kazanan hep mazeret olur.
Sevmek bu kadar güzelse , sevmeyi "yaratan" kimbilir ne kadar güzeldir ..
Başını göğsüme yasladığın zaman tek düşmanım akıp giden zamandır.
Elimden gelen birşey yoktu bende kalbimden geleni yaptım sevdim işte o kadar...
Şüphesiz ki Allah herşeyi biLir . Seni nasıL sevdiğimide ..
Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim, Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece ..
"Dilediğin kadar uzağa git, hep aynı gökyüzünü paylaşacağız.."
Bir Kadına Kıyafetten Çok " Hanımefendilik " Yakışır..
Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk.
Ne hissettiysen onu söyle, gitmek isterse bırak gitsin. "Çünkü aşk bir film gibidir, oturup iki defa izlemeyeceksin".
Seni seviyorum; 1 cümle, 2 kelime, 13 harf, 2 insan ve 1 aptal .
Eğer siz, Böylesine tutkunken o hep başkasını seçmiş ve ona bağlıyken kıymetiniz bilinmemişse; O halde günah sizden gitmiştir.
En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek, İçi yanarken susmak ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak.
Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak..
Kim olduğumuzu anlamanın en iyi yolu, çoğu zaman başkalarının bizi nasıl gördüğünü öğrenmektir.
Yaşam yanılmanın, insanlar yanıltmanın ustası oldukça, yine yeni düşler deniyor ve deneniyorlar…
Öyle Bir Seveceksin Ki, yüreğinden Kimse Ayıramayacak. Ve Öyle Birini Seveceksin Ki, seni Gözleriyle Bile Aldatmayacak.
"En zoru da; Yüreğinde söyleyemeyeceğin sözlerin kalmasıdır."
Sen ve ben..
Bir pergelin iki ayağı gibiyiz. Sen bağrıma saplanan sivri uç, bense etrafında dönen pervane..!