Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yaşlanmak bilge olmak değildir; eğer gençken bir aptalsan, yaşlanınca da sadece yaşlı bir aptal olursun...
[Osho]
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur; ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz.
[M. Angelou]
kar gökten bıkar kış bahanedır,yaprak ağactan düşer sonbahar bahanedır,güneş buluta küser gece bahanedır,aşk dilden düşer ayrılmak bahanedir, yıne aklıma sen geldın mesaj bahanedır....
Bu gün, iki yarina bedeldir
“Ey ''YAR'' Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş ; Yüreğimin dibine kadar yolun var...”
Hic bir el,
gönülden gizli bir is yapamaz.
Sen doğru dur, eğri belasını bulur !
Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır .
Eğer karşındaki kişi kadınsa, yapacağın hamleyi iki kere düşünmen gerekir. Çünkü o hep bir adım öndedir..
Sadakat, Bir Çift Göz Uğruna Cihandan Vazgeçmektir..!
Herkes fazlasıyla sevmiş. Ben eksikleriyle de sevdim oysa..
Ben Yeni bir ´ Başlangıç ´ değil mutlu bir ´ Son ´istiyorum ...
Hayatta modası geçmeyen iki şey vardır. Erkekte efendilik , kadında ise güzel ahlaktır..
Bir kişiyi kaybetmek istiyorsanız,gereğinden fazla sevin. O zaten kendiliğinden gider.
"Fotoğraf çekilerken, nedense kendimizi gülümsemek zorunda hissediyoruz. Yani aslında ona bile mutluluk oyunu oynuyoruz.."
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...
Mücevher varken pul neye yarar, aczini bilmeyen kul neye yarar, herkes bir yol tutturmuş gidiyor Mevlaya varmayan yol neye yarar
Fakirlik elini cebine attığında boş olması değil, elini çıkardığında elini tutacak birinin olmamasıdır...
Nimet'e şükredersen, fazlasını bulursun... Aç gözlülük edersen, Nimet'ten de olursun...!
Unutma; nasıl sensizliği ben yaratmadıysam, tadacağın bensizlikte benim eserim olmayacak.