Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ben dostlarimi ne kalbimle nede aklimla severim.Olur ya.Kalp durur.Akil unutur.Ben dostlarmi ruhumla severm,O ne durur,ne unutur
İnsanlar önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak için paralarını verirler
Basim Önde Bu AraLar , SucLu oLdugumdan degiL Görmeye Deger GüzeL BiR Sey KaLmadigindan...!!
Elinizde alet olarak sadece çekiç varsa bütün sorunlar gözünüze çivi gibi görünür.
Yaşamak bir dağa tırmanmak gibidir. Tırmandıkça yorgunluğunuz artar
HeR ZaMaN; GeLDiGiNDe YeR DoLDuRaN DeGiL , GiTTiGiNDe YeRi DoLDuRuLaMaYaNLaRDaN OL..!!!
Derinlerdeki hazineler bile, bir kadinin askina tutsak olmus bir erkegin hissettigi rahat kadar degerli degildir.
Sen; Onun sorduklarina cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, O seni susturdugunu sanir. Hayat iste !!
tskler güzel sözleri icin fuatist baska zamam ins devam okis
En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir
İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur.
İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz.
Çevrelerine uymak icin kendilerini yontanlar, tükenip giderler
zaman insafsızlık etmese
kederin oyduğu tarafımı sana getirsem
kalem beni tutmasa, anlatsam sana
siyah, simsiyah bir engerektir zaman
"Dört tane gerçek dost edin tabutunu taşısın yeter".
[M. Mungan]
Gece tarifesi açmasak.. Böyle çok pahalıya patlıyor yalnızlık...
“Sen bir kitap kapağı gibi kapamışken adımı, ben her sözcükte seni okuyorum harf harf..”
Kahraman Tazeoğlu
Bir Kadının Alnı Dudaklarından Daha Değerlidir.Sonuçta Dudaklarından Dökülecek Olan'Seni Seviyorum'Sözü,Önceden Alnına Yazılmştr
''İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek !''
Özledin mi beni, dedim.
Sustu !
Nefesini en derinden aldı ve,
Özlenmez mi, dedi !
''Umursamıyorum artık hiçbirşeyi ve istemiyorum kimseyi yanımda! 'Her gelen birazdaha acıtıp gidiyor nasılsa'..