slm bir kaç yazı istemiştimm ama yazılmadı okyanus derya nehir asi kaplan dj olmadan ayrıca birde ricam nehir admin yazısı dönen yazılardan ve gümüş rekn kırmızı sarıda olursa lila tskler![]()
![]()
![]()
[

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "atilla_ky" (6.06.2011, 22:19)
slm tekrardan kolay gelsin öncelikler tsk ederim ama ne kadar baktımsa 25 sayfada sadece mesajimi görebiliyodum bu gun onuda göremedim yani diger arkadaşların isimleri var ama ben kendi isimlerimi göremedim nehir admin ile asikaplan bir olsun yani döene yazıda mesela admin diger tarafı nehir asikaplan hero olsun abi tek isim 2 dönen şeklinde bu arada acemiyim kusuruma bakmayınız
simdi yeni isteklerinizi yaptım güle güle kullanin. likler için resim ustunde sag tıklayın özellikleri seçin özelliklerde göreceksiniz

abicim çok tsk ederim ama bi sorun var sizide yordum ama ben bunları msn resim köşeme de eklemek isriyorum boyurlaruı büyük geldi nasıl ayarlarım emeginize saglık çok tskler

abicim sagol sizide çok yordum ama admin nehir ve asikaplan yazılarimi msn eklemek istiyorumm bide derya zahmet verdim kusuruma bakmayın çok çok özürdilerimm emeginize saglıkkallah sizleri eksik etmesinn

sllm öncelikle kolay gelsin DJ~CinAli ve Hayal~P£RéSt yazarmısın dicektim farklı farklı şekillerde ve altında linkleri olrsa sevinirim simdiden tskrler

bende sizden bir kactane irem sizlerle dj ismi rica etsem simdiden tşkler emegi gecen herkese cok tşkler

slm abicim öncelikle ellerinize saglık emekleriniz için ama yine sorun var sanırım benim şansım yokboyutları güzel olmuş ama bu seferekranda kare kare oluyor yazılarım onu nasıl düzelte biliriz yanı dönerken kare kare yazı okunmuyor boyutu güzel tek sorun bu size çok zahmet verdim farkındayımm emeginize saglık herşey için tşkler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()