Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
nisa adam hergün makarna mi yiycek,bi kere yer yeter
masum_serseri, bu ayki maaş ta gitti allaturka cafeyee hahahaaaaaaaaa
ben her gün olsa yerimde kilo aliom ondan yemiom
nisa sizlere maas feda olsun,zaten cok para veriyolar ben gibi adama,24 saat calisiyoz baksana..
sen yeme fazla zaten aldin alican kadar kilo.kac oldun en son 110 olmustun dimi 

Anti Biotic,
hahaahah gelın gelın duyan gelmıse masum serserı bugun herkese ısmarlıyo hesaplar ondan
nisa heccc sorun degil,ama bigun elbet gecersin elime,sana ne hesaplar ödetiyom bak
bilemedin ben standart 129.5 kilo sen resmimi görmedinmi aaaaa nasıl gözden kacırırsın 19.5 kiloyu
hehehee olarr bulursan beni
karar ver 19.5 mu 129.5 mu.benim tahminim 113.7 falan di aslinda resmi görünce
maaşından daha kaldımı:
daha gelecekler varmışda haber geldi
torpil yok ben öderim yahu bir tencere daha olsun olsun 5 ytl cok masrafsiz adamim
daha cok var hepimize yeter,bu ay cift maas aliyoz zaten.nasil harcasam diye düsünüyodum ben de
ahh cok kırdın 129.5 u göremionn ahh ahhhhhhh
sana bakmaktan resime adapte olamadim da ondan oldu
slowcu, :icmek: cola istiyom :sirin: :sirin:

) alın dimi banada
alirim alirim
hahahaaaaaaaaa bihaki sefere iyi bak :986995:
slowcu, BUYUR KARDES SANA KENDI ELLERIMLE MAKARNA YAPTIM ÜZERINDE SOSU DA VAR O YÜZDEN 10 ytl rica edeyim

[
:r050: istiyom bunu nasıl yapcaz üüüüüüüüü

Murat askere gidiceksin para harcama tutumlu ol bak ben yaptım sana makarna hemde para falan istemem :oops: