Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Uçuyorummm ve yeğenimi alkışlıyorum şimdi haber geldi evlenmişNerden nereye internette ingilizce dilkursunda tanış birkaç ayda aşık ol sonra Fas Casablankaya git evlen ama düğün burda olacak gelinimiz Türk düğünü istemiş, yarın geliyorlar
![]()
Sağol ablammmm darısı sizlerin başına inşallahAşkı alkışlıyorum kimseyi dinlemedi aşk kazandı
![]()
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablammmmmmmmm
Sağol ablam amin darısı tüm bekarlaraHani sanalda aşk olmaz netten evlilik olmaz deniyor ya işte bu evlilik tüm bu tezleri çürüttü
Hem netten tanışma hemde ülkeler arası Demekki aşk varsa herşey oluyor bunu kabul etmek lazım o yüzden aşka alkış
![]()