SLM BİR KAC TANE İSİM İSTİYCEM İNS EN KISA ZAMANDA YAZABİLİRSİNİZ DJ İHTİYAR_DELİKANLI DJ ÖNDER DJ ADEM DJ SUSKUN DJ TUTKUN DJ CANDAN DJ GÜLÜMSE DJ MAWIS DJ LEYLA DJ MAHO DJ MELEK DJ KOC74 EN KISA ZAMANDA YAZARSANIZ COK MEMNUN OLURUM SİMDİDEN TSK EDERİM İYİ CALIŞMALAR
slm abi eine saglık ne yapsan güzel oluyo bende bi kaç nik rica etsem Dj AyLiN Dj OYA Dj SeSsiZGECE SİZLERLE yazılı döner nik yaparsan sevinirim şimdiden çok teşk. ederiz :utan: emegine saglık ALLAH yardımcın olsun
Selam oncelıkle cok guzel bı uygulama ve yardım ıcın tesekkurler ıstegıme gelınce ,DJ SEYFI, DJ MeNTaL , DJ MeNTaL SiZLeRLe olmak uzere farklı sekıl ve renklerde yapmanızı ıstıyerek,, secme sansı vercegınız ıcın tesekurler kolay gelsın
selam sizden isteklerim olacakti cok olmuyorsam tabi arabeskin krali dj babacan sizlerle ve alanyadan canli yayin dj omer birde mavi ve koyu yesil olarak dj nazar ve aloner yazarsaniz cok sevinirim simdiden emeklerinize saglik tsk ediyorum
Selamün Aleyküm dostlar.Bana anadolu motifleriyle süslenmiş bir tema lazım hiç biyerde bulamadım türkü proğramı yaparken lazım oluyor.DJ 66 eklerseniz ayrıca minnettar kalırım teşekkür ederim.
Selam Kardeş
Gördüğüm kadarıyla güzel şeyler yaıyorsun bende ıstersem banada yaparmısın_?
*__DjSeRaY__*
*__DjSAIT__*
*__DJSERAP__*
*__DJELA__*
HEPIMIZE BIR KAÇ TANE YANI EN FAZLA 2 TANE YETER..
SIMDIDEN TSKLER EMEGINIZE ELINIZE SAGLIK =)