Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
COK TESEKÜR EDERIM COK BEYENDIN HARIKA
ELLERINE SAGLIK
ORAYA BUNU YAZMAMISINIZ
NE ZAMAN SENI BANA UNUTTURACAK NEDE SENI UNUTMAYA ZAMAN YETECEK. ZAMAN ALISMAYI ÖGRETIR UNUTMAYI ASLA...
YAZARSANIZ COK SEVINIRIM VALLAHI BAK

:sevgi:
o kadar gif yapdım sana ama abi gelde 2 sarkı armagan edem demedin sana çok kırıldım çok nankörsun bir fazla yapdım utanasın diyee hahahahhaha
BUYUR ARKADASIM GEL NEDEMEK COK SEVINIRIMDE VALLAHI
www.dedikodu-fm.tr.gg BU ADRESDEYIZ HEPIMIZ BUYRUN GELIN BISARKIMIZI BI KAVEMIZI ICERSINIZ GECELERI KAPALI GÜNDÜZ ACIK SADECE AKSAM 8 KADAR YAPDIKLARINIZ ICIN TESEKÜR EDERIM ELLERINIZE SAGLIK TÜM SEVGILERIM LE KENDINIZE IYI BAKIN
DJ YAZISI
Tesekürler ISOM kardes eline emeginesalik mükemel olmis........
slm emeginize saglık size zahemet banada yazı hazırlayabilirmisiniz
dj ismim: Gece kusu
Sagol ISOM kardes ellerine salik mükemel olmis cok cok cok tesekürler.........
allah raziolsun senden.........
sLm Ben ali arkadaslar yazı ısıyle kım ılgılenıyorsa bana dj zalım kral ve dj kral dıye yazabılırmı :wallb: :emek:
Çok tşk.leeerrr üstadd, emeginize sağlıkk, yalniz Asi ve Mavi tek bir dj in ismi. Onu tekrar düzenleyebilir miyiz??
Re: DJ YAZISI
Tesekürler ISOM kardes eline emeginesalik mükemel olmis........
eyvllah kardesim güle güle kullan
Sagol ISOM kardes ellerine salik mükemel olmis cok cok cok tesekürler.........
allah raziolsun senden.........
BEGENDİNE SEVİNDİM :sevgi:
Sağolunn çok güzel olmuş, bu arada bi şey daha sorsam çok mu olurum acaba??? Bunları url ile radyoya yerleştiriyoruz da normal dosya gibi bilgisayara kaydetmenin bir yolu var mı??? Tüm dj yazıları için tekrar teşekkürlerr
bilgisayara kaydetmenin bir yolu var mı?
istediğin gif resmine sağ tıkla
Resmi farklı kaydet seçeneğine tıkla kendi bilgisayarında istediğin bölüme kaydedebilirsin
SELAM CUMAN MUBAREK OLSUN YAPDIKLARINDAN DOLAYI SANA TESEKÜR EDERIM CUMAN MUBAREK OLSUN ALLLAH SANA BASIRLAR VERSIN KOILAY GELSIN
ALLAHA EMANET OL
iso abim banada dönen yazilardan birde sabit ( DJ HAYDAR )YAZARSAN SEVİNİRİM SİMDİDEN EMEKLERİN İÇİN TŞK EDERİM
Kardesım ısmın neyse allahrazı olsun elıne saglım cok guzel oomus saolasın :hihi:
slm dj gül die baneda yapabilirmisin 11.secenekteki gibi simdiden tskler