Zitat von »"savaska"«
us robotic - airties - linksys modemlerimiz var
Zitat von »"savaska"«
linksys benim modem

OK tıkladıgınızda aşagıdaki ekran gelicek karşınıza 

Bakmadığım Yer Yapmadığım Şey Aramadığım Yer Kalmadı (ZYXEL Must. Hizmetleri vs.)
İsterseniz Öncelikle Yaptığım İşlemleri Sırasi İle Söyleyeyim Nere de Yanlış Nere de Eksik İşlem Yapıldığı Ortaya Çıksın ;
Bu Arada Modemim ve İnt Arayüzü Üzerinde Görünen İsmi P-660RU-T1_v2 Ancak Firmware Yaparken Gerçekte Modemin P-660RU-T1_v2 Deil P-660RU-T1 Olduğu Söylendi ve Öyle Güncellendi.. Bi Diğeri ise Modemin Arayüzünde Firewall Olmaması. Paylaşımlarda Bu Seri Modemlerde Hep Aynı Ayarlar Üzerinden ve Aynı Resimli Anlatımlardan Bahsedilmiş Firewall Ayarlarına Değinilmiş Ancak Bende Firewall Yok ..!
Bu Durumda Herşeyin Normal Olması Beklenirken Yayın Yapamıyorum.. Diğer Radyoları Dinleyebiliyorum Arkadaşlarımda Aynı Şekilde... ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM, LÜTFEN...
Zitat
Firewall Ayarlarına Değinilmiş Ancak Bende Firewall Yok ..!
Zitat von »"Ipek1988"«
(kural verme imkani)
Burada Ne Demek İstediğinizi Tam Olarak Anlayamadım.
Firewall Ayarlarını Web Arayüzünden Değişemiyorum Çünkü Yok, Bu Durumda Ne Yapmam Gerekiyor..? Modem Güncellememe Rağmen Firewall Seçeneği Hala Yok![]()
Yardımcı Olduğunuz için Teşekkür Ederim..

Yardımların Tekrar Çok Teşekkür Ederim Ipek1988 .. Peki Son Bişey Daha Sormak İstiyorum Madem FLATCAST İçin Bu Modemi Kullanamaycaz Hangi Modemi Önerirsiniz Hızlı ve Sorunsuz Bi Kullanım İçin Yada US ROBOTICS 9112 ADSL2 ve F@ST 800 E2T SAGEM Bu Modemlerden Hangisini Alayım..?
)
niye anlamadim hic biseyi degismedim ama kendiliginden yine kirmizi oldu
neyden kaynaklanabilir