Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Garip değil mi ? Yüzüne gülecek kadar dost sandığın kişiler, aslında arkandan konuşacak kadar yüzsüzler. Freud
Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun..Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun! N.Hikmet
Düşünebilen Herkesin İnsan Olması, İnsan Olan Herkesin Düşünebildiği Manasına Gelmiyor Ne Yazık ki.. Freud
Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun..Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun! N.Hikmet
süper yüregine saglik
Konuşmak Bir Mana İse Susmak Binbir Mana. Herkes Konusmasına Konuşur Lakin Sükût Yürekli oLana ! Mehmet Akif Ersoy
Tşkrler ((Onur))
Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Ben Hiç Yenemedim.. İmam Gazzali
Zulmeden Kişi Bu Zulmün Bana Yapıldığını Sandı... Bana Yapılan Zulüm Geldi, Geçti Ama ''VEBALİ '' Onun Boynuna Kaldı ..!
Pinokyoyu Yapan Gepetto Değilimki Her Odunu Adam Edeyim..!
Üzülmek, yarının sıkıntısından bir şey eksiltmez, sadece bugünün gücünü tüketir. A.J.CRONIN
Üzülmüyorum.. Beni sevmeyeni ben de sevmem. Çünkü 'O bensizliği göze aldıysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem'
Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum. Kimse anlamıyor; H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum..
Seni seviyorum demek değil ki marifet, Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek.. Can Yücel
Aldığım hiçbir depresan sen gibi uyutmadı beni ayakta...Küçük İskender
İnsanın Büyüdükçe mi Artıyor Dertleri ? Yoksa İnsan, Büyüdükçe mi Anlıyor Gerçekleri ? Özdemir Asaf
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir. Victor Hugo
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene..Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece. Dylan
Hayattan aldığım en büyük ders: "Sevgisiyle karşında sapasağlam duramayan birine, asla yaslanmayacaksın".-Can Yücel
O kadar yoruldum ki artık hiçbirşeye şaşırmıyorum.."Ve umrumda değil hiçkimse, Ne halim varsa görmekle meşgulüm"Yılmaz Erdoğan
Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla...!
Aslında İnsanlar Seni Hayal Kırıklığına Uğratmıyor, Sadece Sen Yanlış İnsanların Üzerine Hayal Kuruyorsun O Kadar...