Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Delikanlilik Adam Dövüp , Sigara İçip , Laf Atıp ,Tesbih Sallamak Degildir.Delikanlilik Akşam Olduğunda Evine Ekmek Götürmektir
Hiç hata yapmayan insan, hiç bir şey yapmayan insandır Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!.."
DOST ise..Düşünme ver ÖMRÜNÜ gitsin.. DOST değilse.. hiç bekletme YOL ver gitsin..!!
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin. Çünkü ALLAH (cc) gözyaşlarını görür ve sayar. . . !
İnsan Fark Edilmez Süsünden, Kimi Farksızdır Koyun Sürüsünden, Ama Her Gördüğün Şekle Kapılma, İnsan Anlaşılmaz Görüntüsünden. . . !
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? -Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın.!
Bilinmez Hangi Kırık Kalbin Duasıdır Karanlıkları Aydınlatan Bilnmez Kimin İçin Ettiğin Duadır Seni Ayakta Tutan..!!!
Bazen bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin kendine.. Ama hata bizde; küçücük yürekle kocaman sevmişiz, ne haddimize!
Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara..
DOĞRU söleyenin ne yazar nede alim olmasına lüzum yok, doğru her yerde doğrudur...
DostLuk Kaybolduğun biR ormanda sana yoL gösteren '' IŞIK '' tır...
Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz andan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur. Pek çokları mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta. Oysa mutluluk insanin boyu hizasındadır.
Güven bir karaca kadar çekingendir; insan onu bir kovdu mu, tekrar bulması uzun zamana bağlıdır...
“Ben çocuklar gibi sevdim!”
“Devler gibi acı çektim...”
[Attila İlhan]
“beni affet
kaybetmek için erken
sevmek için çok geç...”
[Ahmet Hamdi TANPINAR
İnsanlar senin kalbini kirmissa üzülme,Allah onu mahsus kirdirmistir. Onu bulasin diye! ”Ben kirik kalplerdeyim ”Buyurmadi mı?
Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...
Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor
sevgi güzellik ister,güzellik emek ister,güzelliktende öte gülüm yürekte ateş ister.
Şimdi hangisine inanayım bilemedim gelişinemi yoksa zaman geçmeden gidişinemi Ne baştan başlayabildik seninle nede sonunu getirebildik Yani sevgilim seninle birdik ama biz olmayı beceremedik Şimdi sen söle hangisi gerçekti gelişinmi yoksa gidişinmi...!!!