Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
BEN BARAKLI TEKRAR DEİŞİK DÖNEN YAZILARDAN iSTESEM ACABA DJ LERİMDE VAR DJ SİBEL DJ MEÇHUL DJ RAMAZAN DJ BARAK BEYİ FAZLA FAZLA YAPARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK ELİNİZE SAĞLIK
abi ben 4 numarali olani istiyorum yalniz dj olarak yazma abi sadece bu sekılde yazarsan sevinirim MEÇHUL KARAKIZ REDPENCILL KÜLKEDİSİ hepsinin rengi kırmızı olursa sevinirim dort numara cok guzel birde dostlugun mekani karakızfm yazarsan sevinirim tskr
ARKADASIM ELINE SAGLIK COK GÜZELLER BEYENDIM DAHI BASARILAR DILERIM
:sevgi:
[url][/quote]
sero hemsom yazdıklarını anlaymadım bidaha yazarsan sevinecemm
:lol: :lol:

:thx:[/url]
SELAM ÖZÜR DILERIM BEN SIZE ANNATAMADIM GECMIS SAYFALARDA YAPMISINIZ COK HOSUMA GIDDI DJ ISIMIRENKREK OLUYO YAGMUR DAMLARARI VAR ONLARDAN ISTEMISDIM MÜMKÜNMÜ ACABA EN ÜSTE YAPRAKLAR UCUSUYO ONUN GIBI YAPARMISIN
DJYAGMUR
DJKARDELEN
YAGMUR
SEMA ICINE YAPMISINIZ BEN COK BEYENDIM YAGMUR DAMLASINI VAR ISSALLAH ANATA BILMİŞİMDİR
DJ YAGMURUN İÇİNE YAGMUR DAMLARI BE BU YAZIYI YAPARSANIZ COK SEVIONE CEM INANNIN
NE ZAMAN SENI BANA UNUTTURACAK NEDE SENI UNUTMAYA ZAMAN YETECEK. ZAMAN ALISMAYI ÖGRETIR UNUTMAYI ASLA...
çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler sagolun..
O GÜZEL EMEKLERINIZ ICIN SIZE ISO COK TESEKÜR EDERIM
sLm hayirli günler rica etsem yanan dönende ve baska degisik yazi seklinden ELa SuLtan yazarmisiniz... cogunlukla siyah beyaz renk olsa sevinirim .. simdiden cok tskler
selamlar Dj gizem ve Dj Esin yazarmısınız,simdiden teşekkürler elinize saglık,100 kb altında olursa iyi olur
abi tskr keske hepsini ayri ayri yazsaydin ama olsun tskr ettim gonlune ellerine saglik
slm kardes sizden bir ricada bulunsam ayip olmaz dilmi
**DJ_Saljim** **DJ_SALJIM** **DJ_Novakli** **DJ_NOVAKLI** **DJ_Novakli_Saljim** **DJ_NOVAKLI_SALJIM**
deisik renk ve hareketli yazi yapsaniz tesekur ederim
aslinda simden tesekerler ederim.................RICA OLUNUR................
kardes eline emegine salik tekrar tesekürler...........
O GÜZEL EMEKLERINIZ ICIN SIZE ISO COK TESEKÜR EDERIM
begendine sevindim