Allah kavuştursun ne güzel sizde bayram var bu gece diyor ve tüm askercikler ailelerine kavuşsun inşallah diyor
Aminn Ablam...Rabbim Tüm Askerlerimizi Sağ Salim yuvalarına kavuştursun inşallah
annem delirtcek beni duramıo ...kaç dk ya gelirler kapıya incem dio...başka zaman üşür parmağını çıkarmaz kapıdan dedim gelip gitmio artık oğlun tamamen senin artık bilion dimi dedim...çok fena ablasın didi küstü bana
Ahhhh anne yüreği evladını askere gönderen analar ancak onu...Hala asker gördümmü gözlerim dolar
Benim oğluşumda terhis olmadan önce ameliyat olmuştu.Ameliyatından önce gittim Çanakkaleye.On gün kaldım askeri hastaneye yakın otelde.Sonra birlikte gittik kışlasına.Eşyalarını aldık ana oğul döndük geldik yuvamıza Askerlik bir ana için evladına en çaresiz kaldığı andır en büyük hasrettir Allah kavuştursun tüm asker analarını yavrularına diyor içimdeki ses....
bizimkide ameliyat oldu die erken geliyor biliyorsun ablam...o yüzdende annemin aklı onda...
zati hastaneden çıktı direk uçağa bindi...
bide hastane iyi deil die galiba çıkarmıyormuş...bizimki bendende korkuyor..aramış annemi sakın söyleme ablama erkenden biletimi aldı ama heyet e sokcaklarmış belli deil galiba geleceğim demiş...annem dio benden bile çekinmes bu senden ne çok çekiniyor dio
amiinnnn dior benim seste ablam tekrar
Ohhh evim mis gibi oldu yemeğimde mis gibi koktu Allah'ıma bin şükür ve Allah tüm zorda darda soğukta yoklukta olan kardeşlerimin yardımcısı olsun diyor
Umarım kırılmadınız Doğru yer ve doğru kişilere yönlendirmekti amacım.Hem orda paylaşınca siz gibi bu problemi yaşayanlarda aradığında bulur teknik bilgiyi okur Bende içimden gelen doğruyu söyledim görüp yazmadan geçemedim