Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir.YAŞAMAK DİRENMEKTİR !
"Karşındakini hiç gitmeyecekmiş gibi seversen, Gittiğinde hep gelecekmiş gibi beklemek zorunda kalırsın".
Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine
Ne yaparsan yap, Her gün illaki biri morelini alt-üst eder.
Madem yaşamak güzel ben niçin aglıyorum seni sevmek suç ise cezamı çekiyorum
Kalp, bir çocuk gibidir. Kalbe ne öğretirsen o da onu söyler
Bütün salonu gülmekten kırıp geçirdikten sonra, odasına geçip sessizce ağlayan bir palyaço gibiyim..
gülmek için mutlu olmayı bekleme,belkide mutluluk gülüşünde saklıdırsakın ağlama gelki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır
hasretim senelere dönse de ne aşkına bedduam ne de sana kinim var, binbir dert çektirsen de seni mahşere kadar sevmeye yeminim var
"Keşke şöyle yapsaydım belki severdi" deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki? Akıl işi değil, gönül sevdimi gerisi bahane.
Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni rüzgarsızdı hava tiryakiydim üstelik yakmadım seni ben yağmur yüklü bir bulutum kime çarpsam ağlarım
Eline Diken Batmadan Gül Toplayamazsın.
denizde kalem kumdan kağıtlar yapdım: her yere seni seviyorum yazdım: ama sen aptaldın inandın: ben seni sevmedim, sana taptım
Sen cölde acmis bir cicek olsaydin, seni kaybetmemek icin ölene dek aglardim
"Günahı göz işlerse de belasını(sıkıntısını) gönül çeker"
cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne diyorum biliyormusun her gün yağmur yağsın
mehtaplar kadar serin,denizler kadar derin,senin en güzel yerin, bana bakan gözlerin
Canın kıymeti ölümde ,gözyaşının sırrı tebessümde, sözün güzeli yürekte ,aşkın anlamı kalpte saklıdır...
Saçının bir teline dünyalar feda olsun, kalbin hep benimle dolu olsun
Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce