Sie sind nicht angemeldet.

441

Sonntag, 29. April 2012, 01:41

Aşk Kapıyı Çaldığında Hemen Açma..
Bazıları Zile Basıp Kaçıyor =)
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

442

Sonntag, 29. April 2012, 02:07

NEREDEN BİLE BİLİRDİM; HAYATA NEREDEN BAĞLIYSAM ORADAN KOPACAĞIMI.. NEYİN ÜZERİNE ÇOK DÜŞÜYORSAM ONUNLA İMTİHAN OLACAĞIMI..

qupido

Jüri

• »qupido« ist weiblich

Registrierungsdatum: 20. September 2011

• 1555735
  • Nachricht senden

443

Sonntag, 29. April 2012, 04:08

sevdiklerimi kimse ile paylasamıyorum ne yapçam ben ya :(

1diablo

Profi

• »1diablo« ist männlich

Registrierungsdatum: 15. Februar 2012

• 1300761
  • Nachricht senden

444

Sonntag, 29. April 2012, 04:10

muhabbet edecek sahıs varmi forumda diyorum burdan duyrulur :))
www.forumistatistik.com

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

445

Montag, 30. April 2012, 08:56

Nasılsa bunları sonradan okuyacaksın rahatça yazayım.Az evel aradığımda sesini duyunca koptum yaşlar sel oldu :kizagla: "Abla sesin kötü geliyor deyince " toparladım kendimi gülüyor gibi yaptımTamda kapıda giriyormuşsunDUALARIM seninle ablam haydi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum

446

Dienstag, 22. Mai 2012, 21:39

el diyorum! gelmiyorsun.
sev diyorum! sevmiyorsun.
o zaman benden ve yüreğimden ne istiyorsun..

yüreğimin etrafında dönen kurşunlar var şimdi,sevdiğim !ne bekliyorsun /ki..
o kurşunlardan biri yolunu şaşırıp/da paramparça mı etsin bu yüreği ?
her yerde sen varsın baktığım,gördüğüm.ne yana baksam peşimde,hep yanımdasın.
gözlerin başka der bana,sen başka.ne yapmalıyım sen söyle bana..neden bu susmalar?

yüreksiz desem, değilsin! adam değil desem,oda değil.adam gibi adamsın biliyorum ama..
neden konuşmuyorsun benimle, neden anlatmıyorsun içinde ki fırtınaları,izin ver o rüzgarlara fırtınalara karışsın yüreğim.onlarla beraber gökyüzüne gitsin ki,sağnak halde
yağsın üzerine sevgim..hayallerinde değil gerçekte sev beni.ellerin dokunsun yüzüme,yüreğime hissetsin sana olan sevgimi.

elinde ki sabır diye çektiğin,tütün diye içtiğin kim?
bakışlarında ki kudret kimin için?
kaldır artık başını da bak gözlerime.onlar anlatacak sana herşeyi..korktuğundan emin olacaksın bu gözlerde yemin ederim..

447

Mittwoch, 23. Mai 2012, 23:38

“NE OLUUUUUUUUUUUUR YARDIM ET BANA,
KALBİMİ,
BEYNİMİ
SONSUZA KADAR KURTAR BENDEN,
SENDEN,
BU DUNYADAKİ HER CANLIDAN
VE
BU DUNYADAN”

diye…

Çenemi sıkıyorum, dişlerimi kenetleniyor dudaklarıma, dudaklarımı ısırıyorum acıdan… Dudaklarım, ısırdığım için acımıyor, içim acıdığı için, acımı hafifletmek için ısırıyorum dudaklarımı, kanatıncaya kadar ısırıyorum… Kanıyor ama benim içimin acısı bir türlü geçmiyor… Ahhhhhhhhh!!!

Ahh be, ah be bilemediğim gelecek, seni bilmesem ne olur artık, seni görmesem, seni duymasam ne olur gelecek? Ah gelecek, hepsi senin yüzünden, senin kaygılarından değil mi? İçimin asla dinmeyecek ve şu an başlamış olan acısı senin yüzünden değil mi?… Birilerinin gelecek kaygısından değil mi? Ben senin için kaygılanmıyorum artık gelecek.. Çünkü artık sana da inanmıyorum… Sen aldın benden canımı... Senin kaygın aldı… Gelsen ne olur be!!! Gelsen ne olur, gelmesen ne olur…

Küfür etmek istiyorum, her şeye küfür etmek, kendime de her şeye de küfür etmek, asla ağzıma almadığım bir daha da asla ağzıma almayacağım, dolu dolu küfürler… Sinirimi alıncaya dek küfür etmek istiyorum, dünyadaki her şey, herkes kaybolsun istiyorum, ben de kaybolayım istiyorum.

Şimdi çıksam şu duvarın üstüne, süzülsem şuradan aşağıya…

Ya da gitsem yatsam, uyusam uyanmamasına…

Önceden de bilirim, ölmek kolay, çok kolay, hayatın anlamı bitmişse, gitmişse ölmekten kolay hiçbir şey yok… Asıl yaşamak zor... Evet, asıl yaşamak zor ve ben artık hiçbir zorluk istemiyorum yaşantımda…

Uçsam süzülsem,

Ya da

Yatsam uyusam, sonsuza dek ve artık dinlensem…

Sevgili hayat, sen benden alacağını aldın, ben de sana bir canım vardı onu vereyim, gel ödeşelim artık ha… Bitsin bu diyet…

Benim çekilme zamanım geldi, artık çok yoruldum hayat, ben biraz dinlensem…

Artık dinlensem…

Dinlensem…

Offfffffffff!!!!!!!!!!!!!!

Bitsin bu diyet…

ALINTI

448

Donnerstag, 24. Mai 2012, 21:07

İçimdeki Acı

Bazen ben değil, istemesem de farkında olmadan, içim ağlar, içimin gözlere yansımasıyla gözelerim ağlar gecenin bir yarısı, ' Hani derler ya gözler kalbin aynasıdır diye ' ne gelmişse o an aklıma bilmem, boncuk boncuk terlemiş gül misali süzüle süzüle akar yaş yanaklarımdan aşağı, silmek, silmeye çalışmak çaresizliğin dayandığı en aciz olduğu vakittir. O an, silsen incinip yaprakları dökülecek, silmesen solacak bir gül misali.

Ahh lele ahh. O anı yaşayınca anlarsın, bitmeyen çaresizliğin sığamaz ne yere, ne göğe. Ne yaparsın ne edersin şaşırır kalırsın, yarı uyanık yarı dalgın. Koşmak istersin, kaçmak istersin ! Ama beyhude, en fazla yataktan kalkar camlardan bakar geri dönersin yatağa, en fazla kaçacağın bu kadardır. Sen de beş adım, ben deyim on. Sağa sola döner de döner yastığın üzerinde başın offf lele of. Yastığın taş, yorganın çalı, döşeğin kar olur san ki. Tekrar tekrar kalkar kapaklanıp düşersin de gidemezsin tek bir adım öteye.

Ah lele ahhh, bu ne büyük, ne dermansız acı. İilk bahar çiçekleri arasında solmak; yaz ortasında kavrulmak; son bahar rüzgarında savrulmak; kış ayazında donmak misali. Nasıl taşırım bu ayrılığı, nasıl dayanırsın bu aşk yarasına akıtsan da ömrünün tüm gözyaşlarını, delice vuran dakikaların önünde, geçmeyen gecenin içinde savrulursun da savrulursun; sırtını dayayacak duvar. Eellerini koyacak yer. Tutunacak dal bulamazsın. O geceden itibaren bir boşluğa düşüştür başlayan girdapların en alçağına doğru kayıştır artık. O girdap ki içine çekerde çeker seni.

San ki senin için özel olarak doğranmış, özenle üst üste dizilmiş odun parçalarıyla tutuşturulmuş cehennem ateşlerinde yanarsın, yanarsın da; bir damla su dökenin olmaz. San ki onlarca karabasan çökmüş gibi üstüne. Bağırırsın çırpınırsında da kimse duymaz sesini, çırpınmaktan dilin damağın kurur da bir bardak su verenin olmaz. Dilin varmaz soyka kadere küfretmeye..

Kaderin bir ucu değiyor ya hep sevdiğin sevgiliye. Ondandır be güzelim, ondandır be yiğidim, susuşların ondandır. Ondandır diş etlerini sızlatırcasına, farkında olmadan dişlerini sıkışların ondandır. Kıyamazsın o güzelim gözlerde kaybolduğun sevgindeki sevgiye, sevdana, aşka, hasrete sevdaların en ağırını sindirmişsen içine, ondandır susmuşda kalmış suskunluğun.

Gözün kararır, başın dönerde döner. İçinden sessizce attığın çığlıkların gömülür gözle görülmeyen karanlık duvarlara. Hırçınlaşırsın hırsın birikir. Ellerini genişce açıp, yumruk yapıp sıktıkca, yumruklarının arasından kayar avuç içlerine parmakların sıkarsın da sıkarsın ellerini. Ellerin bile ağlamak için sebebin olur da; buglu gözlerini ağlatmamak için, ölesiye kırgın kalp inadına direnir de direnir; teslim olmaz içindeki sevdiğin sevdalara, sevgilere, aşklara, dostluklara kurban verilecek gözyaşlarına, teslim olmaz...

Gece de renkler kaymaya başlar göz bebeklerinde, sonunda rengini bulur da; kırmızıya boyanır, gece boyunca akan yaşlarla kızaran gözlerinde tamamı boyanır onunla birlikte, oysa her yer karanlıktır.

Gözlerinden kalbine akan dem kavurur içten içe, Kalbinin içindeki görünemeyen yerlerini yakar da yakar. Taa ciğerlerine iner, gittikce tüm bedenine vurur. Sızlarda sızlar yaralı kalbine tuz basmışçasına.

Ölüm asırlar kadar uzakken bedene, ölmek gelir o an içinden , içini sıkan ızdırap çoktan atmıştır, bir geminin denize attığı paslı çapa gib, i kuru kupkuru düşünsel ve düşsel çapayı yüreğine.

Halsiz ve bilinçsiz kapanır kirpiklerin geceye. Tonlarca ağırlık çöker de; göz kapaklarının üzerine, uyumak istersin de uyuyamazsın, fırtınalar kopan beynindeki bin bir düşünce ile şuursuz kalkışında yeni bir gün doğar, külçeleşmiş boş boş bakan kenarları davul gibi şişmiş gözlerin üstüne.

Kalktığında yeni doğan güneşe iyi bak, unutturamasa da ' içindeki acıları ' unutmak istediğin biçare anlarını, unutmak için doğanın sana sunduğu ilaçtır. Her sabah yenideni doğan Güneşler.

Kalk doğrul yatağından. Sımsıkı bas artık ayaklarının üzerine. Bırak; öfkeler, çaresizlikler, vefasızlıklar, yerlerde kalsın.. Camdan aşağı fırlat, sokaktan gelen geçen insanların, kedilerin, köpeklerin ayakları altında parçalansın, ezilsin, tırların trenlerin altında ' İçindeki Acı '

Tutun sen de gündüzleri güneşe, geceleri en parlak yıldızların köşesine.. Emin ol, sen gayret ettikçe onlar çıkaracak seni düzlüğe. Yok edecek ' içindeki acılarını ' yok edecek yok. Her gün yeniden doğan Güneş ve her gece yüzüne gülümseyerek parlayan yıldızlar..

Necip Küçük

449

Donnerstag, 24. Mai 2012, 23:05

Her defasında aynı tat var sanıyorum. Oysa ne çok yalan var ne çabuk aldanıyorum.
Belki bir yerde duruyordur diyorum. Ve buldum sandığımı o yere koyuyorum.
Belki biraz diner sandım seversem yeniden içimin acısı.
Oysa ne kalbim bıraktı acıyı ne de dudaklarım acının tadını.
Öylesine vurucu bir dalga gelip geçen üzerimden.Her defasında hayallerimi yıkan.
Ve akıp giden bir dalga tadıyla tenimin.Seni bana beni sana karıştıran tuzuyla terimin!
Tek başına sevdiğim gibi tek başına yıkabilir miyim dalgaları?
Sevişmesem yazabilir miyim böyle masalları, Sevmesem diner mi içimin yası?
İrade nedir bilir misin? Durup bakmak sana bir köşeden.
Çocuk gibi gülümsemek içimde solanı görme diye.Ve dokunmadan hissetmek nasıl koktuğunu.
İçmek dudağına değen kokulu çayın bardakta her yarım bıraktığını.
Gittiğin zaman kapıyı kapatıp geride kalanlara kahkaha atmak gizlenircesine.
Nasıl bir yakalanma korkusudur Sorma! Bilemezsin nasıldır sana iradeli davranmak.
Küçük bir kızı oynayıp kocaman bir kadını saklamak.Ve istendiğini hissedememek.
Dur! Sus! Yapma! yı bilmek.
Bilip beyninden kalbine hiçbir hücrene söz geçirememek.
Tekrarlanan bir sayfanın üzerinden her gün geçmek.
Bazen yokmuşsun gibi davranıp Olduğun her ana şükretmek. Ve geçtiğin yerlerde diz çökmek.
Oynamak! Hep oynamak rolü iyi omuzlamak. Durmak! Susmak! Sustuklarını yutmak.Bilmek ve de;
İmkânsızlığını, olmayacağını, Göze alamayacaklarını görmek.
Sana iradeli davranmak nasıldır bilemezsin. Başka biriyle 2. yastığı paylaşıp, Göz yumup seni düşlemek.
Nasıl bir liktir bilemezsin! Aşk insanı bu kadar ucuzlatır mı? Hayal etmek dediğin bu kolay mı?
Başkasına soyunup sana tüm kapıları kapamak. nasıl bir örtünmektir bilemezsin.
İşte bu yüzden bacak arasında değil aşk. Sen her şeyi biliyorken Ben her şeyi göze almışken
Sana uzaktan kıvranmak Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
Gecenin en berbat saatinde Dudaklarım titreyerek boynuma dolanan saçlarımdan nefret ederek uykusuzluğuma sövmek Ve imkânsızı bildiğimden kızamamak sana Nasıl bir öfkedir bilemezsin!
Bırak gel her şeyi! Ben kaçıp gitmeye hazırım. Bırak boğulmama, kalmama izin ver! Yüzüme dokun.
Konuşma Çay yapayım sabaha kadar susalım. Bana bakarak uyu Giden ben olayım!
Geride kalanı ya al ya da bırak İçimde her şey noktalanmış kalsın.Seninle virgüller atamamak hayata.
Nasıl bir noktadır ki dönemezsin.
Seni iradeli sevmek nasıl bir açlıktır bilemezsin. Dilerim böyle bir zulme hiç bulanma. Ve hiçbir aşka tek başına doyma Hayran değilim ne asaletine kalbimin ne de sabrına.Sana her baktığımda onu acıtmak nasıl bir günahtır bilemezsin Hiç sorma!

ALINTI

450

Freitag, 25. Mai 2012, 09:58

Bir adam çok sevdiği kadına şiirler yazıyordu.
Sonra o kadın ansızın onu terk etti.

Adam kadının ardından şiirler yazmaya devam etti.
Daha çok yazdı. Ve günün birinde çok ünlü bir şair oldu.
...
Yıllar sonra kadının yaşadığı kente gitti ve büyük bir şiir dinletisi sundu.
Dinleti bittiğinde uğruna şiirler yazılan kadın kolunda kocası ile çıkışa geldi ve adama “merhaba” dedi.

Adam ona sıradan bir insana bakar gibi baktı.
Kadın, “beni tanımadın mı” dedi.
Adam, “hayır tanımadım” dedi.
Nasıl tanımazsın!
Uğruna şiirler yazdığın kadınım ben;
Seni şair yapan kadın...

Adam kadının gözlerine baktı ve şöyle dedi.

“Keramet sende olsaydı, o koluna taktığın adam da şair olurdu..."

ALINTI

Æsi Firtina

Erleuchteter

• »Æsi Firtina« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

451

Freitag, 25. Mai 2012, 16:23

Firtina ya tutulmuş bir kuru Ruh,savruluyor karanlığa,Her renk Siyah...

STORM

Schüler

• »STORM« ist männlich

Registrierungsdatum: 22. September 2011

• Nachricht senden

452

Freitag, 25. Mai 2012, 22:07

Gel seninle bir daha ağlayalım … Yaşanmışlara… Yaşanmamışlara… Bir De Hiç Yaşanamayacaklara."
Neyim Olduğunu Soruyorlar Yok Bişeyim Diyorum
Yalan Değil Ki ! Sen Yoksun Yani
HëRŞëY↑M..

453

Samstag, 26. Mai 2012, 01:27

Artık gitme demeyecegim
Artik gitme demeyecegim, zaten iyice hazirsin bu sefer.Herseyi yaninda gotur; anilarimizi, umutlarimizi, sevgimi de al belki lâzim olur.Tek kelime etmesem diyorum, ama etmeliyim, sana bilmedigin bir
seyden bahsetmeliyim;
kendimden.
Evet,
onca zaman tanidigini sandigin benden.Hircin yanimi gordun daha cok, oysa oyle uysal bir cocukmusum ki.Neydi beni zaman zaman hoyrat yapan?Sanirim, dusunmedin.Birini ayri tutsam da renklerin hepsini sevdim, mevsimleri de.Aslinda cok sey var sevdigim,kavgalar ve savaslar disinda bir de niye olursa olsun vedalasma anlari, Isterdim ki uyumlu halimi yasasaydin daima ama bana hep vurgunsaatlerinde geldin, ya da sen vurdun.Uzaklara bakardim uysal cocuklugumda icimde dolmayan derin boslugumla,denizden gelecek bir gemi bekledim durdum,sonra yildizlara baktim yillarca ve sen sandigim bir yildiza.Kadinlar, erkekler, cocuklar ve sehirler tanidim, cogunu da sevdim.Asklarim da oldu, hem de ugruna olebilecegim asklar, ama en cok seni sevdim.Ve simdi gidiyorsun, evet git icimdeki melek sana dua edecek.Sanirim kahrolmayacagim bu veda sahnesine - senin baban oldu mu?Bu gidis olumden beter olamaz. Hangisi dogru bilmiyorum,Seni ugurlayip oylece kalmak mi?Yoksa, benim uyumami bekleyip gitmen, benim de sensiz sabaha uyanmam mi?Bence simdi git, hayir gitme! Yani git de once ustumu ort, ben uzanayim soyle, isigi kapat ve git.Hayir hayir gitme!Yani git de isigi yak git, ben karanliktan korkuyorum da!Hem sensizlik hem karanlik bu kadari fazla.Ustumu de ortme bu sevkat de fazla, isIklarin hepsi acik olsun.Icim burkuluyor sen nasil gidersen git. Dur, burayi iyi dinle; birkez daha soyluyorum ve son kez.Seni seviyorum.Sen giderken ben icimden haykiracagim 'kusursuz bir askti bu' diye.Kusursuz bir askti benim sana buyuttugum sen ne yasadin bilmiyorum... Yine de tanidi gonlum yasadiBir kusursuz ask buyuttum sana pisman degilim Her aksam vaktinde bu gonul uzulur Huzunle dolar seni dusunur Simdi cok uzakta kimbilir neredesin,

Geri don ya da donme ben sendeyim

Æsi Firtina

Erleuchteter

• Nachricht senden

454

Sonntag, 27. Mai 2012, 18:17

karalama defterinin son satırıda yazıldı sayfa karalandı ve KAPANDI.tHE END

455

Sonntag, 27. Mai 2012, 18:35

Sevdiğin Insanı Havaya Atıp Tutacaksın,
Atıp Tutacaksın.
Arada Bir Tutmayacaksın,
Düşsün ki Tuttuğunun Kıymetini Bilsin
;)
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

мαѕυм

Erleuchteter

• »мαѕυм« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

456

Montag, 28. Mai 2012, 09:52

bilemediniz beni...

Benim hayatımda hiç bir şey hiç bir zaman kolay olmadı öyle..
Hep mücadele etmek zorunda kaldım..
Sevdiğim sevdiklerim yada sevenlerim için..
Yaşamak için..
Yalnızda devam edebilmek için.....
Yarım kalsamda çoğu zaman hiç vazgeçmedim..
Bunun için yüreğim nasırlaştı yüzüm duvarlaştı..
Duygularımı belli edemez oldum..Yada duygu nedir bilmez..
Acımasız görüldüm hatta bazen..Katı..
Birazda soyutlamış kendini...
Ama bilmediler içimi..içim hala kırılgan benim..
Hala var gözyaşlarım..
Öyle dışımdan bilmediğiniz içime akan..

(alinti)
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

qupido

Jüri

• »qupido« ist weiblich

Registrierungsdatum: 20. September 2011

• 1555735
  • Nachricht senden

457

Montag, 28. Mai 2012, 23:00

böööööööööööööööööööööö

Æsi Firtina

Erleuchteter

• Nachricht senden

458

Montag, 28. Mai 2012, 23:03

Bir insanın karakteri bozuksa,istediğiniz kadar çekiç vurun nafile düzelmez.
Örnekler burnunuzun dibindedir..

Æsi Firtina

Erleuchteter

• Nachricht senden

459

Samstag, 2. Juni 2012, 13:18

ZENoBIA

Erleuchteter

• »ZENoBIA« ist weiblich

• Nachricht senden

460

Dienstag, 19. Juni 2012, 22:52

Dertte Allahtan Dermanda.Bugüne şükürler....