Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İnsan, ancak onu düşünen hiç kimse kalmadığı zaman gerçekten ölür.
Başkası düştü mü, "çürük tahtaya basmasaydı" deriz, kendimiz düşünce, tahtanın çürük olmasından şikâyet ederiz.
Yastık diye başını ateşe dayayan, yatak diye yılanların üzerine yatan bir adam, emniyet ettiği bir dostundan, düşmanlık sezen bir adamdan daha rahat uyur.
Gece, kadınlarla yıldızları güzel gösterir.
Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir
ALIP KIRSALARDA KALEMİMİ KANIMLA YAZARIM SENİ SEVDİĞİMİ
Olgunlaşmak kalbin daha hassas, kanın daha sıcak, zekânın daha işlek, ruhun daha huzurlu olması demek
Öfkeni aklınla yenemiyorsan, kendini insandan sayma.
Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.
"Ne Mutlu Türk'üm Diyene, sözünü bile anlamayan öküzler var."
Önce yüzlerini unuturuz sevdiklerimizin. En çok yüzümüzün unutulmasından endişe ettiğimiz halde.
Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Eğer okuduğumuz bir kitap bizi kafamıza vurulan bir darbe gibi sarsmıyorsa, niye okumaya zahmet edelim ki?
İnsan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker
Eskimiş fikirler paslanmış çivilere benzer, söküp atmak çok güçtür.
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir.
Çocuklara ve hayvanlara acımayan bir insana yas tutulmaz.
Üç harf yan yana kaç şekilde gelir bilir misin?
Aşk dersin.. Sen dersin.. Ben dersin.. Sen, ben biter; biz dersin.
Gün gelir git dersin.. Peki dur kelimesinden haberdar değil misin?
Dur demeyi bilmez misin?
Git demek kolay, dur diyebilecek kadar yürekli misin?
...
Mumlar pastadan pahalı olunca, yaşlandığını anlarsın.
Attığınız tokada karşılık vermeyen kişiden sakının: O hem sizi bağışlamaz hem de kendinizi bağışlamanıza olanak bırakmaz.