Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tanrı, hak ve adaletle idare edenleri sever
Aptallar, eski olayları hatırlamayı, bir bilim sayarlar.
Arkadaşlar kavun gibidir. Neden mi? Bir tane iyisini bulmak için yüzlercesini yoklarsınız da ondan.
Dahilerin yüzde biri hüner, yüzde doksan dokuzu da terdir.
İnsanlar din hakkında yazarlar, savaşırlar, ölürler de, din için yaşamasını bilmezler.
Bazen “Su” oLmak Lazim , Sessiz sakin.!
Bazen “SeL” oLmak Lazim , öfkeLi ve hircin.!
Bazen “Mum” aLevi oLmak Lazim , sabirLa tükenmeyi bekLeyen..!
Bazense “voLkan” oLmak Lazim , önüne geLen herseyi hizLa tüketen.!
Kimine Su oLacaksin kimine SeL! Kimine Mum oLacaksin kimine...
Ne ölmek nefessiz kalmaktir ne de yasamak nefes almaktir. Yasamak, sevilmeyi hakedene yasamini harcamaktir
Belki de hepimiz hic düsünmeden kαlbimizin en iyi kismini vermisizdir. Hemde kαrsiligindα bizi düsünmesi bile zor olαnlαrα
Yastık diye başını ateşe dayayan, yatak diye yılanların üzerinde yatan bir adam, emniyet ettiği bir dostundan düşmanlık sezen bir adamdan daha rahat uyur....-
ßir bavul dolusu cümle var defterimde.. Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim... Sen yollarına yirmi dokuz harfle acı döşeyen birine, "Yara" değilde, "Yâr" diyebilir misin?
Zαvαllılık ; Eski sevgilisini her yaptigini tαkip edip her yαptığı seyden αnlαm çıkαrmαktır .
ßir bavul dolusu cümle var defterimde.. Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim... Sen yollarına yirmi dokuz harfle acı döşeyen birine, "Yara" değilde, "Yâr" diyebilir misin?
wayyy bee tuttum bunu saol masum abla
Biri içine işlediğinde ondan niçin hiçbir zaman kurtulamazsın biliyor musun? Çünkü var olanı yok etmek Allah'a mahsustur.
"Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere... yüreğimin değmiş olması.
"Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için."
Platonik sevmek zordur. Her hareketi üstünüze alınmak istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil.
Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara...
Bu saatten sonra ugrasmam Dünümle ve Dünümdekilerle,Ben yarinima Bakarim Yanimdakilerle..
İki köşeli yalnızlığın bir ucunda sen, bir ucunda ben. Birleşip ayrılıyor çizgilerimiz. Hangi boyuttan koparılmıştık ki biz...
Ne Yapalım bu Oyunda Burda Bitti İşte , Galip Geldım Diye Sevınme Çünkü Önce Ben Gittim..