[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Sirf Artistlik olsun diye,bi alt ligde oynamak icin federasyona basvuruda bulunan,
ama resmi ve yazili bi basvuru olmadigi icin teklifleri kabul edilmeyen,
resmi ve yazili bi basvuruya cesareti olmayan (kendi kendilerini rezil eden) fenerbahceyi alkisliyorum
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Sahada bir türLü yenmeyi Beceremeyen ; Kapi Kapi Gezip Şikayet Eden Galasaray Yönetimini AlkışLıyorummm... (Fenerbahce ye AsLa TarikatciLar Giremezz...)
tarih te bilmem kac yilinda fenerbahceyi 7-0 yenen
Türkiye kupasinda fenerbahceyi 5-1 yenen galatasarayi
ve
bu maclarda galatasaraydan parayla da olsa mac satin alamayan,hatta hakemleri bile satin alamayan fenerbahceyi alkisliyorum
( tabi bunlar gecmiste kaldi,gecmise mazi derlermis,6-0 in da gectigi gibi)
futboLdan Ne kadar anLadiqin beLLi oLuyor bahsettiqin dönemlerde futboL un kuraLLar oyunu oLmadiqi DönemLer ve uydurduqunuz hikaye de qüya 7 kisi ile 7-0 yenmissinniz NasiL bir Mantik Tasiyorsa bu CimbomLuLar
Ama hakLi oLduqun bir konu Var mazi de kaldi dedin yaaa Mazi Cimboma Karsi aLdiqimiz büyük ZaferLerLe doLu
5-1 lik kupa maci 2004-2005 sezonunda oynandi,futbolda tüm kurallar vardi simdi ki gibi
haklisin mazi hep fenerden yana
28 yillik mazide tek bir türkiye kupasi yok
Aramizdaki Fark Kısaca Su metinde Açikça beLLİ oLuyor ama tabiki AnLamak isteyenee .. Bu arada 6-0 in 5-1 den daha ezici bir skor olduqunu biliyorsunudur (:
Demek ki Galatasarayin avrupali oldugu taa o zamanlardan belliymis
ne diyelim fenere türkiyede basarilar artik,seneye avrupayada bekleriz feneri dicem ama ligde kalirsa eger..
siz devam edin osmanli gibi mücadele etmeye,aman haa sonunuz osmanli gibi olmasin
Fener düserse tertemiz bi futbol olucak türkiyede,oyun sahada oynanicak ve kazanan sadece sahada belli olucak
tertemiz bir futbol icin hizmet edenleri alkisliyorum