Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bazıları her şeyi olduğu gibi görür. Niçin? Diye sorar.
Ben hiç var olmamış şeyleri düşünürüm, Neden olmasın diye sorarım.
~ GEORGE BERNARD SHAW ~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

İçtenlik ile nezaket birleşmedikçe " zarafet '',
Yetenek ile çaba birleşmedikçe " marifet " meydana gelmez.
Dücâne Cündioğlu
Rüzgarının hepsini kaybetmez ya insan, rüzgarının hepsini çalamaz ya kimse bir insanın. Ne zaman uğuldayacaksın sen?
Murat Uyurkulak
Penceresi kırılan her yürek üşür..
H.Bilir
''Onlar gerçekleşmeyecek düşlerden oluşan bir yolda karşılaşmışlardı...''
J.C. Grange Kaiken
"Ne var ne yok?"
Zor bir soru. Pek emin değilim ama tahminimce her şey var ve yokların içinde saklı...!
Alper Canıgüz
Bir bakıyorsun geç ,
Bir bakacaksın hiç...
Özdemir Asaf
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Acımasız olanlar güçsüzlerdir, sevecenlik yalnızca güçlülerden beklenebilir..
~Leo Rosten~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

En büyük mutluluk, mutsuzluğun kaynağını bilmektir...
~Dostoyevski~

Hayatın en güzel anı herşeyden vazgeçtiğinizde, Sizi hayata bağlayan birinin olduğunu düşündüğünüz andır...
~Honore de Balzac~

Sadece merakı olanlar öğrenir ve sadece azimli olanlar öğrenmenin önündeki engellerin üstesinden gelir. Merak katsayısı, beni daima, zeka katsayısından daha fazla heyecanlandırmıştır.
~Eugene S. Wilson~

Aslında söylediklerimden çok, sakladıklarımda gizliyim. En iyisi anlamak için konuştuklarımdan çok, sustuklarıma kulak ver..
~Socrates~

Dost, onunla birlikteyken gerçekten olduğun gibi görünebileceğin, ruhunun tüm gizliliklerini ona anlatabileceğin biridir. Onunla birlikteyken kendini korumana gerek yoktur.
~J.J. Rousseau~

Okumasını bilirsen, her insanın bir kitap olduğunu göreceksin..
~W. E. Channing~

Bir kötü taş bir altın kaseyi kırar ama ne taşın değeri artar, ne de altının değeri eksilir...!
~ Sadi Şirazi~