Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
» Sonuçları değil, baslangıçları değiştirmek gerekir.
Hayatta hiç bir zaman bir başkasına tüm benliğinle güvenme, Çünkü; hiç kimse sana tüm benliğiyle görünmez".
» Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır.
Bütün acılara dayanılır, yeterki ekmeğin olsun.
İşi çok olanların gözyaşları için vakitleri yoktur.
İstediğin kadar hayatımın kıyısında, köşesinde bulunabilirsin. Üzgünüm ama bir daha asla 'merkezinde' olmayacaksın.
"En çok da kendimden özür dilerim. Çünkü bana çok yanlış yaptım".
Ağlama! Ağlat ki; kıymetini bilsinler .
Acı çekmek, ölmekten daha çok cesaret ister.
Dünkü acılar, bugünkü sevinçlerin kaynağını oluşturur.
Açlık, dünyanın en güzel salçasıdır.
Övülmek isterseniz,alçak gönüllülüğü yem olarak kullanabilirsiniz.
Suskun bir güle sormuşlar.Sevmek ve unutmak nedir? Sevmek kayadan su almak kadar zor. Unutmak sudan kaya yapmak kadar imkansız
"Keşke kendini bırakıp gidebilse insan; ama olmuyor"..
''Bazen olmaz; hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz. Ya zaman yanlıştır; ya mekan. Belki de insan".
Sen gidersen, "ben biterim" demişti....Şimdi evli 2 çocuğu var... Bitmemiş çoğalmış. MAŞALLAH...
İlişkiler sms paketi gibi oldu. Ya haftalık, ya aylık.
İmrenilen aşkımızın iğrenilen hale gelmesini sağladın. Kusura bakma sevgilim, küfre şerefinden başladım..
İki köşeli yalnızlığın bir ucunda sen, bir ucunda ben. Birleşip ayrılıyor çizgilerimiz. Hangi boyuttan koparılmıştık ki biz...
Sihir'e Büyüye Hokkabaza Gerek Yok.. Koyun O'nu Karşıma Bakın 1 çift Gözde Nasıl KayboLuyorum :) ♥'