Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
“Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten.
Eskisi gibi değil ama.
Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni...
Dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince.
Kavga falan çıkarıyorum.
Eskisi gibi sakin değilim ama olsun..
'Karanlıktaysan, gölgen bile seni yalnız bırakır."
Gerçekten seven insan hiçbir şeyi mazeret etmemeli. Seviyorsa söyleyebilmeli, söyleyemiyorsa sevmiyordur bitti" !
“Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur...”
"Vedalar acıtsa da, bazen gitmek gerekir" .
"Kaybedecek bir şeyi olmayanlardan korkmalısın. Çünkü onlar, kazanmak için herşeyi yaparlar"
Provası yok hayatın.
Ne yeniden yaşamak mümkün, Nede yaşadıklarını silebilmek.
Önemli olan, ilk defa değil son defa sevebilmek...
Tıka basa sevmişim seni.
Ağzımı her açtığımda;
Dudaklarımdan kelime kelime dökülüyorsun.
Eksilmenden korkuyorum;
Ne mi yapıyorum?
...Konuşmuyorum, yazıyorum...
Ne garip değil mi .. Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz".
Aşk; acının sevgiyle yoğrulup mutluluk diye yutturulmasıdır..
KiLiт νυяυуσяυм diLiмє..
Yαη ~ ! diуσяυм içιмdє . Sαdєcє ѕєη уαη..
Vє dαуαη ~ ! diуσяυм göηLüмє..
Hєякєѕ мυтLυ σLѕυη ѕєη dαуαη diуσяυм..
Sυѕυуσяυм gözLєяiмi кαραтıρ нαуαL ρєяdєѕiηdєкi мυтLυLυк ѕαнηєѕiηє diкiуσяυм..
Aмα вiLiуσяυм gєLмєуєcєкѕiη вυ уüzdєη нєρ ѕυѕυуσяυм..
Yüяєğiмє diуσяυм ;
Dαуαη вє уüяєğιм єLвєт ѕєνdiğiη кαdαя ѕєνiLєcєкѕiη..
Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, ' ağlayamadığımdan gülüyorum. '
"Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor..
İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek !
Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim,Kalbimde senin için yok bile kinim,Bence sen de şimdi herkes gibisin.
Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşık ve gercekten seviyorsanız; Hazırsınız demektir: artık mutsuz olabilirsiniz..
Kolumuzu ısırarak yapardık saatleri sanki o kadarcıkken, zamanın canımızı yakacağını anlarmış gibi ...
Aslında İnsanı En Çok Acıtan Şey; Hayal kırıklıkları Değil, Yaşanması Mümkünken Yaşayamadığı Mutluluklardır..
Daima gerçeklerin savunucusu ol. Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun.
"akıla gelen, başa gelir diyorlar ya,
yalan, öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma"
Cemal Süreya