Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
merhaba emegine yuregine saglik dostum bende DJ UfUkMaViSi rica edebilirmiyim tsk ler..Saygılarımla
çok teşekkürler ellerinize saglıkk :h050:
Slm genclik bir nik daha yazmani rica edebilirmiyim bir ablam icin
HOSGELDINIZ Dj_FEYZA SIZLERLE DIYE simdiden cok tesekkür ettim.
ya bişi diycem arka fon olmadan sadece isimler yazilabiliyomuuu :roll:
evet [~Özlem~], arkaplan seffaf olarakda yapiliyor..
slmlr bu yazıları bende yazmayı denesem hangi proğramd oluyo acaba saygılar.Ellerinize saglık.
yezne, photoshop ile yaziliyor, animasyon calismasi...
[~Özlem~], bur ornekdeki gibi birsey istiyorsan ben yapabilirim, bu sadece ornek istediginizi ayrintili yazarsaniz
60GeNCLiK, arkadasimizla beraber ayarlariz..
ellerinize saglik arkadaslar :497678:
Masum Masum.. özlem ve yezda ismi bu şekilde olabilir ama hakan ve alper ismini diğerinden arkaplan şeffaf olarak yapabilirseniz sevinirim... (ben aslında her türlü radyo sayfasında kullanılabicek türden bişey istiyorum...) size de zahmet vericem ama... şimdiden teşekkürler...
ArkadasLar Lütfen Nasil Birşey istiyorsaniz öyle yazin renklerini arka planlari sonra özelden olmadi tekrar yaparmisin diyorsunuz .. K.Bakmayin bundan sonra özelden İstek almiyorum....
Yazi Rengi
Arka PLan Rengi
Font Boyutu 124x60 mesela
BunLari vermediginiz sürece ben zor durumda kaliyorum
aynen 60GeNCLiK, arkadasimiza katiliyorum, istekleriniz ne kadar acik olursa hem bizim isimiz kolay olur hemde sizin istekleriniz daha guzel olur..
Masum Masum, GÜzel Paylasim icin tskler abLa Emegine sağLik
cok cok tesekkürler genclik ellerine saglik cok güzel olmus
müthişsinizzz tşklrrrr. Emeğinize sağlık sizi zor durumda bıraktığım için özür dilerimmmm