Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bir adam çok sevdiği kadına şiirler yazıyordu.
Sonra o kadın ansızın onu terk etti.
Adam kadının ardından şiirler yazmaya devam etti.
Daha çok yazdı. Ve günün birinde çok ünlü bir şair oldu.
Yıllar sonra kadının yaşadığı kente gitti ve büyük bir şiir dinletisi sundu.
Dinleti bittiğinde uğruna şiirler yazılan kadın kolunda kocası ile çıkışa geldi ve adama “merhaba” dedi.
Adam ona sıradan bir insana bakar gibi baktı.
Kadın, “beni tanımadın mı” dedi.
Adam, “hayır tanımadım” dedi.
Nasıl tanımazsın!
Uğruna şiirler yazdığın kadınım ben;
Seni şair yapan kadın...
Adam kadının gözlerine baktı ve şöyle dedi.
“Keramet sende olsaydı, o koluna taktığın adam da şair olurdu..."
" ASK " ....Aski yormadan bunaltmadan Sahiplenmektir...
Ey Gönül! Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür? Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi???
Sigara gibi bir şey...
isottttt
diyosun...
bizde 2 kesme sekeriyle tatlandiririz olmazmi canim
Her yerde onu aramak
Kaybettikten sonra degerini anlamak.. seneler gecse de hala özlemek.. olmayacagini bilsen bile hala beklemek ..
Belkide hayatımda yapabilceğim en doğru şeydi seni terketmek...
Sustukça çoğalan çoğaldıkça acıtan bu aşk çekilmez oldu çünkü artık..
Görüyorum ki ; Hiçbir şiirin mısrası hiçbir şarkının notası ışık tutmuyor aşkımıza aydınlatmıyor karanlığımızı çoğaltmıyor yalnızlığımızı..
Ne acı bir son bizim için diymi..??
Ama zaten ayrılmak fiilini bir türlü atamamıştık aramızdan..Her kurulan aşk cümlesinin ardından biğün ayrılırsak ekleniyordu hemen??
Birbirimize umut değil umutsuzluk dağıtıyorduk sanki..Hangi çılgın iki aşık yapardıki bunu..?
Hatırlıyorum da adına yüklediğim anlamları ne kadarda boşmuşlar, meğerse sözlükteki manasından başka bir anlamı yokmuş..
Herkezin kimliğinde bir isim yazarya seninkide sadece oymuş..Yüzün sadece yüzmüş meğer..İki göz bir dudak sadece ve saçların eskisi kadar dokunulası değil artık...
Ne kadar da büyütmüşüm seni gözümde..
Yalanlarını , teselli sözlerini kendine sakla zaten aşkımız çoktan umutsuzluk kaybından yok oldu..
Ne acı deyilmi? Ben ne zaman bu hale geldim ne zaman vazgeçtim senden aşk ne zaman bitti..?
Sen ne zaman kahraman rolünden çıkıp kötü adam kılığına büründün..
Hatırlıyamıyorum..belkide inanmak istemediğimden hatırlamak istemiyorum..
Suçum büyüktü biliyorum seni sevdim ben..Kolay olmayacaktı elbet ne acılar çekiceğimi daha en baştan biliyordum,ama bu kadar çabuk değildi..
Daha çok sevicektin beni ve ben biraz daha kahraman sanabilirdim seni..
Suçumdan vazgeçiyorum şimdi bir daha işlemeyeceğim bu suçu söz bir daha gelmeyeceğim sana..
Yoksa boğulacak ruhum sende adına aşk dediğin görünmez acılarda kaybolacağım..
Beraatimi istiyorum artık azad et beni.. (HARBI KIZ )
Kalbin bir anda ateş parçasına dönüştürendir
Yanaklarının pembeleştiğini fark etmemektir
Birlikte olmak için yanan istektir
kalp ritminin farklı attigini hisetmektir.